1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. 13.04.14 toimub taas Heategevuslik Lasteasjade Turg
13.04.14 toimub taas Heategevuslik Lasteasjade Turg

13.04.14 toimub taas Heategevuslik Lasteasjade Turg

13.04.14 toimub taas Heategevuslik Lasteasjade TurgKevadel kappe koristades leiab iga pereema kuhja lasteasju – väikeseks jäänud rõivaid-jalatseid, mänguasju, mis enam lapsele huvi ei paku. Kuhu need panna?

Osa asju saab kindlasti alles hoida noorematele lastele ja ka sõpradele jagada, aga ikkagi jääb midagi seisma. Siinkohalt tuleb appi Lasteasjade turg, kuhu saab tuua Unicefi annetusalale kõik lastele väikseks jäänud rõivad-jalatisd ja ka mänguasjad, mis oma lapsele enam rõõmu ei paku. Koostöös Unicefiga on võimalus annetada need asjad abivajajatele, kellel neid kõige rohkem vaja läheb!

Lisaks sellele saab Lasteasjade turul oma lapsele ka parajad asjad ja sobivad mänguasjad soetada. Turul on kokku 60 müüjat, kellest üle pooled on kasutatud asjade müüjad, kes müüvad oma lastele väikseks jäänud riideid ja lastetarbeid. Kuid turule tulevad ka mitmed käsitöömeistrid ja ka uute asjadega väikeettevõtted, kes pakuvad põnevaid uudistooteid.

Kuna peredega vanemad käivad ikka igal pool koos lastega siis pakub Lasteasjade turg palju meelelahutust just lastele. Turul mängib lastega Jänku Juss, kellega koos saab ka mälestuseks pildi teha. Samuti on turul loovustuba.ee, kes meisterdab midagi põnevat koos lastega. Peale selle on ka turule toonud batuudijuss.ee vahva batuudi, mille peal saavad lapsed lõbusalt hüpata. Ja loomulikult saavad lapsed, kellel soov endale näomaalingu teha. Kui lapsel kõht tühjaks läheb pakub MaiasMinni kohvik lõbusaid suupisteid.

Igaljuhul on 13.04.14 kell 10:00-15:00 tervel perel palju põnevat teha Lasteasjade turul Tallinnas TTÜ Tudengimajas aadressil Ehitajate tee 5. Sissepääs on külastajatele täiesti TASUTA!

Head Uudised GoodNews