1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. 2. juunil on Paides suur perepäev
2. juunil on Paides suur perepäev

2. juunil on Paides suur perepäev

Perekond on ilmaelu tugisammas, selle loomine ja hoidmine saab alguse meist endist. 2. juunil toimub Paides suur perepäev “Laps vajab perekonda”, millel osalejad annavad ühise kõndimisega (3 ja 7 km marsruutidel) oma toetuse teadlikkuse tõstmiseks, et iga laps vajab kasvamiseks turvalist ning armastavat peret.

Toetuskõndimine lõpeb Paide Lembitu pargis toreda üritusega, kus põnevust ja avastamisrõõmu jagub kõigile.

Perepäevale tulevad kohale ka üle 200 Eestimaa lapse, kes on ilma jäänud vanemlikust hoolest ja elavad hetkel asendus- ja turvakodudes. Need lapsed on meie ühiskonna kõige kriitilisem ja nõrgem lüli – nemad vajavad kõige valulisemalt tänasel päeval positiivseid inimsuhteid ja perekonda!

Kogu päeva on avatud batuudid, Lõvi Leo ja Nublu osavusmängud, Lennusadama ekspositsioonid, murumängud, näomaalingud, patside punumine, Paide Huvikeskuse töötoad, titeasjade- ja raamatuturg, mänguväljak ja pannikoogiala. Kohal on ka motomehed oma mootorratastega.

Perepäeva kava:

10.30 Kogunemine ja registreerimine Paide keskväljakul
11.00 Avamine ja kõndimise start
12.45 Finiš Lembitu pargis
13.00 Laste kontsert & mustkunstnik Fred-Erik Johanson
14.00 Kontsert jätkub: Luisa Värk ja Alen Veziko, klahvpillidel Priit Sootla, kontrabassil Eduards Glotovs
15.00 Perefilm Paide kinos
16.00 Ürituse lõpp

GoodNews tunnustab Paide linna, MTÜ-d Igale Lapsele Pere, MTÜ-d Oma Pere, SEB Heategevusfondi ja LIONS Eesti piirkonna liikmeid armastusväärse päeva korraldamise eest!

Üritus on kõigile tasuta.

Head Uudised GoodNews