1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. A. Le Coq Arena laat aitab Vormsi koolil staadionile väravad soetada
A. Le Coq Arena laat aitab Vormsi koolil staadionile väravad soetada

A. Le Coq Arena laat aitab Vormsi koolil staadionile väravad soetada

Laupäevase karikafinaali eel A. Le Coq Arenal toimuva jalgpallilaadaga toetatakse Vormsi kooli staadionile väravate soetamist.

Jalgpall on Vormsi koolis väga populaarne ning vaatamata sellele, et koolis õpib vaid 19 õpilast ja mõnikord on jõudude vahekord platsil mängijate vanusevahest tulenevalt pisut ebavõrdne, leiab koolimaja tagune jalgpalliplats ohtralt kasutust ja eeskujud järgimist. Innustamaks noori spordisõpru veelgi, ühendas seltskond Vormsi mehi 2012. aastal jõud ja soetas lastele esinduslikud Nike jalgpallivormid. Jätkuna panustas varustuse soetamisse pallide jms näol Vormsi taustaga rootsikeelne kogukond. Järgmine samm on jalgpalliväravate muretsemine.

Et väravate soetamist toetada, otsustas jalgpalliliit, et sel laupäeval kell 15:00 A. Le Coq Arena Idatribüüni galeriis algaval jalgpallilaadal pannakse müüki eksklusiivsed Eesti koondise väravavahtide särgid, mida meie puurilukud on erinevates matšides ka kandnud. Tegemist on seega tõeliste rariteetidega, mille on allkirjastanud Mart Poom ja mille müügist saadav tulu annetatakse Vormsi saare väravate jaoks.

Oma müügitulu on lubanud Vormsi projektile annetada ka mitmed teised laadalised. Teatavasti tulevad laupäeval muuhulgas müügile Marek Lemsalu jalgpallisaapad, Aivar Pohlaku peetavate mesilaste mesi ning Martin Reimi erakogust pärinevad haruldused.

Jalgpallilaadale on müüma ja kauplema oodatud ka vutisõpradest kollektsionäärid või lihtsad spordisõbrad, kel kodus midagi teiste jaoks põnevat tolmu kogumas.

Jalgpallilaat alustab kell 15:00 A. Le Coq Arena Idatribüüni galeriis. Kõigil neil, kel huvi midagi müüma tulla, palutakse end registreerida 16. maiks aadressil katrin@jalgpall.ee.

Evald Tipneri karikale heitlevad sel laupäeval Nõmme JK Kalju ja Tallinna FC Flora. Koos jalgpallilaadaga avatakse kell 15:00 staadion publikule, veidi hiljem algab meelelahutusprogramm, mis kestab kuni kella 17-ni, mil pannakse pall mängu.

Pääsmed karikafinaalile on saadaval Piletilevis ja enne algust kohapeal.

Head Uudised GoodNews