1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. AIDAKEM AITAJAID! Ants Väärsi invatakso teenus otsib heategijatelt abi
AIDAKEM AITAJAID! Ants Väärsi invatakso teenus otsib heategijatelt abi

AIDAKEM AITAJAID! Ants Väärsi invatakso teenus otsib heategijatelt abi

Ants
Ants Väärsi

Juba kolmandat aastat pakub Põlvamaa mees Ants Väärsi invataksoteenust. Teotahe tegi mehest saatusekaaslaste abistaja. Olles ise olnud ratastoolis ja sealt tõusnud, kuus aastat tagasi võidelnud vähiga ja muude terviseprobleemidega, otsustas Ants luua saatusekaaslaste abistamiseks spetsiifilise teenuse – invataksoteenuse.

Teenuse järele on järjest suurenev vajadus, seda eriti lamavatel haigetel ja ratastoolis olevatel inimestel ning vanuritel, kellel on liikumispuue. Kahjuks pole meie riik seda probleemi lahendanud ja abikäe osutavad vähesed omavalitsused. Näiteks tuuakse lamav haige kiirabiga haiglasse, aga tagasiviimise teenust ei osuta keegi. Ometi vajavad ka need inimesed inimväärset kohtlemist.

Ants Väärsi siiras soov on aidata piirkonna sotsiaaltöötajatel lahendada probleeme, ta tahab parandada vanurite ja liikumispuudega inimeste elukvaliteeti. Ta soovib seda teha võimalikult soodsalt, töötada palgata ja heategevuseks. See pole äri, vaid abi. Saadud raha on seni läinud kütusele ja vananeva auto remondile. Leib tuleb lauale pensioniga.

Vajadus on uue kaasaegse invabussi järele, millega oleks võimalus transportida ratastoolis inimest, lamavat haiget kanderaamis, liikumispuudega inimest ja saatjat, kuid Ants Väärsil endal sellist summat koguda ei ole võimalik.

Head kaasmaalased! Aitame üheskoos Ants Väärsil aidata!

Võimalus on teda selles tegevuses toetada, annetades avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677, annetad kümme eurot ja OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.

Head Uudised GoodNews