1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITA KINKIDA ELU! Kingi jõuluks vähipatsiendile elu!
AITA KINKIDA ELU! Kingi jõuluks vähipatsiendile elu!

AITA KINKIDA ELU! Kingi jõuluks vähipatsiendile elu!

fondHeade uudiste portaal avaldab tänasel pühal päeval igal täistunnil ühe soovitusliku artikli organisatsioonist, kellele toimetus kutsub üles ulatama abikätt. Kellel on võimalus, neil palume teha heategu veel sel aastal ja kellel mitte, ehk on artiklitest kasu järgmisel aastal, kui aeg on küps taas head teha. Heade tegude tegemiseks pole kunagi hilja!

Esimesena kutsume häid inimesi üles abistama vähiravifondi “Kingitud elu”. Fond on päästerõngas vähihaigetele, kes ei ole mahtunud riikliku ravikindlustuse “päästepaadile.” Heade annetajate toel kingitakse haigetele uut lootust ning võimalus elada täisväärtuslikult pikemat aega.

vähiravifond

Vähiravifond “Kingitud elu” käivitas tänavu sügisel mitme eestimaalase moodsa melanoomiravi (ravim Keytruda), millega loodetakse inimestele kinkida aastaid täisväärtuslikku elulisa oma lähedaste keskel. Ravi saavad 36- ja 56-aastane mees ning 66- ja 78-aastane naine.

Nelja inimese eduka ravi jätkamiseks 2016.aasta alguses soovitakse kokku saada 50 000 eurot. Aita sinagi kinkida võimalus elada!

Kui otsid veel jõulukinki oma lähedastele, sõpradele, kolleegidele või äripartneritele? Kutsume Sind üles sel aastal loobuma tarbetutest jõulukinkidest ning kinkima üheskoos abivajajatele elupäevi.

Kuidas saab toetada vähihaigeid? Uuri lähemalt SIIT!

Swedpanki keskkonnas saab annetuse teha SIIN! Iga annetaja pealt annab Swedbank kaks eurot Vähiravifondile lisaks.

Vähiravifond “Kingitud elu” on üks neist organisatsioonidest, kelle tegevust soovitan toetada kogu südamest igal Eestimaa inimesel. Me võime armastada oma elu, inimesi ja hetki aga kui kingime vähihaigetele inimestele ning nende perekondadele aega, oleme teinud elu suurima kingituse – oleme kinkinud teisele elu ja aega, et veeta lisaaega lähedaste inimestega. Saame kõik koos kinkida hetki, mida ilma sinu abita neil inimestel poleks. Kutsun sind hea lugeja, sel lõppeval aastal veel üle toetama neid, kes seda tõeliselt vajavad.

  • Monika Kuzmina, GoodNews peatoimetaja 

vähiravifond2

Head Uudised GoodNews