1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITA SINAGI! MTÜ Raamat Rahvale kingib raamatutele uue elu
AITA SINAGI! MTÜ Raamat Rahvale kingib raamatutele uue elu

AITA SINAGI! MTÜ Raamat Rahvale kingib raamatutele uue elu

the-book-is-on-the-table-1478131MTÜ Raamat Rahvale korraldab 25. septembril kell 11.00-15.00 Tallinna Kultuurikatlas tasuta raamatute laada. Enne üritust toimuvad kolm raamatukogumispäeva, mil kõik soovijad saavad oma kasutuskõlblikud raamatud tasuta ära tuua.

„Meil kõigil on kodus korduvalt läbi loetud ja tarbetult tolmu koguvaid raamatuid. Samas võib igaüks neist olla kellegi teise jaoks vajalik ja huvitav. Raamatulaada eesmärk on toetada raamatute korduvkasutamist ning tõsta inimeste lugemust. Üritusel astuvad üles ka mitmed esinejad, kes pakuvad huvitavat ning kirjanduslikku elamust täiskasvanutele ja lastele,“ sõnas MTÜ Raamat Rahvale projektijuht Alina Tubli. „Ühtlasi kogume annetusi vähiravifondile „Kingitud Elu“, mis toetab haigeid, kelle ravi haigekassa ei rahasta.“

„Raamatulaada õnnestumiseks palume toetust läbi Hooandja portaali. Kõik raamatusõbrad saavad oma panuse anda SIIN. Saadud toetust kasutame ruumide rendi, transpordi ja teiste korralduskulude katmiseks,“ selgitas projektijuht Alina Tubli.

Oma vanu raamatuid saab Tallinna Kultuurikatlasse ära tuua 22.-23. septembril kell 17.00-20.00 ja 24. septembril kell 11.00-16.00. Raamatulaada vabatahtlike meeskond sorteerib kogutud kirjandusteosed kategooriatesse ning paneb need 25. septembril kell 11.00-15.00 toimuval laadal välja. Raamatulaadal üle jäänud raamatud sorteeritakse teistkordselt ning annetatakse heategevuseks või viiakse taaskasutusse.

Raamatulaada täpsem info ja programm on leitav SIIT!

Head Uudised GoodNews