1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aita tasuda (varjupaiga)loomade raviarveid
Aita tasuda (varjupaiga)loomade raviarveid

Aita tasuda (varjupaiga)loomade raviarveid

Sinu annetuse abil soovib MTÜ Kuulikodu tasuda varjupaigaloomade ja väheste võimaluste või teadmistega peredes elavate loomade raviarveid.

MTÜ Kuulikodu peab Hiiumaal loomade varjupaika ja tegeleb kohaliku loomakaitsega peamiselt annetuste toel. Tegutsetakse kodanikualgatusena juba kaheksandat aastat ja meeskond tunneb kohalikke olusid hästi, neid vajatakse ja usaldatakse.

 

Varjupaigaloomad vajavad parasiiditõrjet, vaktsineerimist, tihtipeale lühema- või pikemaajalist ravi, vigastuste puhul ka keerulisi operatsioone. Varjupaigas ei ole küll loomaarsti, aga olemas on Hiiumaa veterinaaridega hea koostöö ning paljude asjadega saab meeskond ise hakkama.

MTÜ Kuulikoda toetab ka neid loomi, kes varjupaigas ei ela, aga kelle peremeestel on raske loomade ravi eest vastutada ja maksta. Vahel on selle põhjuseks vähesed võimalused, sotsiaalsed probleemid, aga ka teadmatus ja vananenud hoiakud. Juhtumid on väga erinevad, mõnikord elavad loomad ravi ajal varjupaigas ja lähevad siis koju tagasi; mõnele loomale tuleb uus kodu otsida.

Loomade ravi toetamine on ainult osa MTÜ Kuulikoda igapäevasest tööst Hiiumaal; kõik tegevused toetavad üksteist; ennetustegevus, nõustamine, steriliseerimisprojektid, juhtumite lahendamine, koolitused jne.

Lisainfot leiab siit: www.kuulikodu.eu

SOOVID AIDATA?

ANNETUSE SAAB TEHA SIIN: https://www.swedbank.ee/about/support/donate/projects

Head Uudised GoodNews