1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. AITAME ANTSUL AIDATA! Ants Väärsi invatakso soetamise fondi on laekunud üle 25 000 euro
AITAME ANTSUL AIDATA! Ants Väärsi invatakso soetamise fondi on laekunud üle 25 000 euro

AITAME ANTSUL AIDATA! Ants Väärsi invatakso soetamise fondi on laekunud üle 25 000 euro

23.04.16 FitnessFest 2016 - Paide4Taas on käes järjekordse kuu kokkuvõtete tegemise aeg ning seda teeb ka Põlvamaa invataksojuht Ants Väärsi, et anda aru headele hingedele, kes on kampaania “Aitame Antsul Aidata” kaudu saatnud raha uue invaauto tarvis.

Hetkel on mugavama liiklusvahendi soetamise fondis 25 076 eurot ja 54 senti, mis on 2130 eurot ja 4 senti rohkem kui kuu aega tagasi. See summa on laekunud telefonioperaatorite kaudu, annetustena hoiuarvele ning sularahana, annetajateks on olnud head inimesed, firmad, asutused ja omavalitsused ning viimasel ajal on Antsu toetatud ka läbi korjanduste, heategevusürituste ning kaude, näiteks kampaaniaga seotud reklaamide tasuta edastamise teel.

Juba sel reedel ja pühapäeval toimuvad heategevuskontserdid Suurel Munamäel ning Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses, neis löövad kaasa mitmed pilli-, näite- ja laulumehed. Paljud tuntud meediainimesed on avaldanud tunnustust heategijale, kes veab haigeid inimesi haiglasse, arsti juurde ja siis taas koju, muutes selle raske protsessi nende jaoks mugavamaks ja lihtsamaks. Ei saa otsa ka haigete tänusõnad. Põlvamaa memm Aita Kalde on Antsuga käinud mullu detsembrist saati nii silmaopil kui ka arsti juures silmanägemist üle kontrollimas ning teeb seda ka sel nädalal. “Ants on abivalmis, tore ja täpne, temaga on arsti juures käimine muretu,” jutustab 79-aastane naine. “Ma olen ratastoolis ja Ants viib mu silmakliinikusse kohe arsti kabinetti.”

Võimaluseks Ants Väärsit ja tema veetavaid haigeid toetada on annetamine avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677 annetad kümme eurot, OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa. Heade uudiste portaal Goodnews algatas heategevuskampaania, mille eesmärgiks on aidata Põlvamaa heategijal Ants Väärsil soetada uus invatakso, millega tema saab omakorda abistada hädasolijaid. Uue invabussi maksumuseks hindab Ants Väärsi ligikaudu 40 000 eurot ja oodatud on iga toetus.

Kampaania kohta saab jooksvat ülevaadet kodulehelt!

Head Uudised GoodNews