1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AITAME ANTSUL AIDATA! Ants Väärsi sõidutab sõidukite remondi ajal abivajajaid oma autoga
AITAME ANTSUL AIDATA! Ants Väärsi sõidutab sõidukite remondi ajal abivajajaid oma autoga

AITAME ANTSUL AIDATA! Ants Väärsi sõidutab sõidukite remondi ajal abivajajaid oma autoga

Foto: Terje Lepp
Foto: Terje Lepp

Käes on heinakuu keskpaik ja nagu ikka, räägib Põlvamaa invatakso juht Ants Väärsi heategevuskampaania “Aitame Antsul aidata!” vahepealsetest arengutest. Uue invaauto ostmiseks on annetuste kaudu 11. juuli seisuga laekunud 22946,50 eurot, mis tähendab, et kuu ajaga on lisandunud 944 eurot ja 26 senti ning ostuks vajalikust summast on puudu veel veidi alla poole.

Ants Väärsi tunnistab kurbusega hääles, et tema mõlemad invaautod on remondis, kiirabisõidukil on mootor remondiks maas ja järgmine sõit Haapsallu, kuhu ta viib taastusravile ratastoolis noormehe, tuleb teha oma isikliku sõiduautoga.

Antsule aga tahab tänusõnad edasi öelda eakas Põlvamaa memm Ilme Noorväli, kelle invataksomees mõne päeva eest Tartusse silma laserpuhastusele viis. Naise nägemine oli halvenemas, ta nägi nimelt vasaku silmaga topelt, aga nüüd on see häda kadunud. “Saan jälle ristsõnu lahendada,” rõõmustab memm. Ta lisab, et Ants Väärsi on igati sobiv inimene haigete inimestega tegelema, ta oskab suhelda, on abivalmis ja tedagi sõidutab haiglas ratastoolis vajalikesse kabinettidesse, samuti korraldab Ants vajadusel ära ka arstide juurde pääsemise.

Võimaluseks Ants Väärsit ja tema veetavaid haigeid toetada on annetamine avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677 annetad kümme eurot, OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa. Heade uudiste portaal Goodnews algatas heategevuskampaania, mille eesmärgiks on aidata Põlvamaa heategijal Ants Väärsil soetada uus invatakso, millega tema saab omakorda abistada hädasolijaid. Uue invabussi maksumuseks hindab Ants Väärsi ligikaudu 40 000 eurot ja oodatud on iga toetus.

Kampaania kohta saab jooksvat ülevaadet kodulehelt!

Head Uudised GoodNews