1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. AITAME ANTSUL AIDATA! Head inimesed ja ettevõtted ehitasid üheskoos Ants Väärsi invataksole “tõllakuuri”
AITAME ANTSUL AIDATA! Head inimesed ja ettevõtted ehitasid üheskoos Ants Väärsi invataksole “tõllakuuri”

AITAME ANTSUL AIDATA! Head inimesed ja ettevõtted ehitasid üheskoos Ants Väärsi invataksole “tõllakuuri”

TõllakuurHeategevust saab teha mitmel moel — kes annetab raha, kes aga paneb käed külge, ikka vastavalt võimalustele. Põlvamaa invataksojuhi Ants Väärsi uue sõiduvahendi soetamiseks on annetatud üle 25 000 euro, kuid abi on tulnud ka teist moodi — nii on raadiojaamad Ring FM ja Kesk-Eesti Tre teinud vajalikku ürituste reklaami ning muusikud ja näitlejad esinenud tasuta.

Nüüd aga tegid päris paljud ettevõtted ja inimesed koostöös Antsule valmis autode varjualuse, mille kohta mees ise muigega nendib: “Hakati ehitama kahele invabussile varjualust, aga valmis “tõllakuur.””

Varjualune mahutab kahte autot ja praegu saavad seal ilma eest varjus olla Antsu kaks vana ja väsinud sõidukit, mis siiski veel vapralt teda teenivad, kuigi küsivad sageli remonti. Varjualuse otsas on invavarustuse hoiupaik, kus leiavad varju ratastool, kanderaamid ja muu vajalik inventar.

Ants täpsustab, et ta sai projekteerijalt mõõdud ning vundamendi valas ise valmis. 13. augustil kell 10 hakati ehitamisega pihta ja 14. augustil kell 15.30 oli “tõllakuur” valmis, kusjuures otseselt oli tööhoos kaheksa meest.

Muidugi ei saa Ants tänusõnu jätta välja ütlemata. Headeks annetajadeks ja töötegijateks olid: MPK Teenused OÜ, Kagukopp OÜ, Palmako AS, AS Rait, Evero Puit OÜ, Remmers Baltica OÜ, Janere OÜ, Würth AS, Talutoit OÜ, Sanbruno OÜ, TREV-2, Zeigeri Veod OÜ, Võru Betoon OÜ, A&O MAAMÕÕDUBÜROO OÜ ja veel paljud teised tublid töömehed.

Erilise tänu pälvib Antsult aga Liilia Raik, kes vedas kogu seda heategevusprojekti, mille tulemusena valmis invasõidukite varjualune.

Uue invabussi maksumuseks hindab Ants Väärsi ligikaudu 40 000 eurot ja oodatud on iga toetus. Võimalus on teda selles tegevuses toetada, annetades avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677, annetad kümme eurot ja OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.

Rohkem infot kampaania kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews