1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. AITAME ANTSUL AIDATA! Kahel heategevuskontserdil koguti hädavajaliku invatakso ostuks üle 1000 euro
AITAME ANTSUL AIDATA! Kahel heategevuskontserdil koguti hädavajaliku invatakso ostuks üle 1000 euro

AITAME ANTSUL AIDATA! Kahel heategevuskontserdil koguti hädavajaliku invatakso ostuks üle 1000 euro

Jan Uuspõld
Foto: Kauno Kõima

12. ja 14. augustil toimusid kampaania “Aitame Antsul Aidata” raames kaks üritust, mille eesmärgiks oli koguda heategevuse korras täiendavat lisaraha Ants Väärsi uue invatakso soetamiseks.

Reedel toimus Suurel Munamäel rahvalik üritus, kus esinesid Väägvere külakapell, “Lahedad Mutid” Lahedalt ja Heino Tartes lõõtsaga, pühapäeval aga astusid Põlva Kultuuri- ja Huvikeskuses rahva ette näitleja Jan Uuspõld Aleksandr Koškinina, Heino Tartes ja Sõbrad ning ansambel Mahmõr.

Ja kokkuvõte — Suurelt Munamäelt lisandus autoostufondi 432.29 eurot ja pühapäevase peo annetused olid 745.00 eurot, seega kahe päevaga kokku 1177,29 eurot.

Ants Väärsi tänab kõiki esinema ja kuulama tulnuid, aga ka reklaamikajastusi teinud raadiojaamu Ring FM ja Tre Raadio ning mõlema ürituse õhtujuhte, kelleks olid Urve Järg ja Ilmar Tagel.

Heategevusüritus3

Kampaania “Aitame Antsul aidata” tingis vajadus uue kaasaegse invabussi järele, millega oleks võimalus transportida ratastoolis inimest, lamavat haiget kanderaamis, liikumispuudega inimest ja saatjat. Ise raskeid haigusi üle elanud Ants Väärsi poolt on tegu abistamise, mitte äriga, sest ta ei teeni ei tulu ega palkagi.

Heategevusüritus2

Võimaluseks teda selles tegevuses toetada on annetamine avatud fondidesse: helistades telefonil 900 6677 annetad kümme eurot, OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.

Heategevusüritus

Kampaania kohta saab jooksvat ülevaadet kodulehelt!

Head Uudised GoodNews