1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AJAKIRI GOLF! LÖÖ KAASA! Tänavune heategevuslik President Cup toimub koostöös Eesti Kaitseväega
AJAKIRI GOLF! LÖÖ KAASA! Tänavune heategevuslik President Cup toimub koostöös Eesti Kaitseväega

AJAKIRI GOLF! LÖÖ KAASA! Tänavune heategevuslik President Cup toimub koostöös Eesti Kaitseväega

Carolin-Illenzeeri-FondSel aastal toimub President Cup pühapäeval, 13. septembril. Lisaks golfivõistlusele toimub koostöös Eesti Kaitseväega heategevuslik aktsioon Carolin Illenzeeri fondi toetuseks, kirjutab ajakiri Golf.

Juba nüüd, kuu enne võistlust, on kõikidele osalejatel võimalus soetada heategevuslik golfipall, millel lastakse võistluspäeval koos kõikide soetatud pallidega helikopterilt griinile kukkuda ‒ sel moel selgub lipule lähima palli omanik.

Heategevusaktsiooni kirjeldab Niitvälja Golfiklubi president Peeter Tohver: “Suur au on võõrustada Niitväljal Eesti Kaitseväge ja anda omalt poolt väike panus Eesti riigi kaitsevõime parandamiseks. Mitte ilmaasjata ei ole paljudele USA PGA Touri võistlustele kaasatud sõjaväelasi, keda mängijad tänavad. Nii golfis kui ka riigikaitses on positiivsed emotsioonid olulised hea tulemuse saavutamiseks, pakkugem neid siis üksteisele ja ühtlasi toetagem pallide ostuga Carolin Illenzeeri fondi kaudu nende laste haridusteed!”

2015. aastal saab Niitvälja Golfi pikaaegne koostöö Ämari lennubaasiga uue suuna. Golfiklubi on löönud käed Eesti Kaitseväe ja Carolin Illenzeeri fondiga, et koguda President Cupi kaudu raha heategevuseks ja suunata see Carolin Illenzeeri fondi vahendusel teenistuses langenud või raskelt vigastada saanud Eesti kaitseväelaste laste toetamiseks. Fond lähtub oma tegevuses hoolivusest ja heast tahtest selleks, et aidata katta Eesti eest võidelnud kaitseväelaste laste koolituskulud või toetada nende huvitegevust. Ühtlasi tänab klubi Eesti Kaitseväge oma riigi teenimise eest, korraldades ajateenijatele golfidemo ja andes võistlusel osalejatele võimaluse rajal kaitseväelasi isiklikult tänada.

Kuidas heategevuses kaasa lüüa? Selleks, et anda oma panus, osale President Cupil ja soeta endale kuu jooksul caddiemaster’ist heategevuslik golfipall. Golfipalli maksumus on 20 eurot; ostes kaks palli, maksad 30 eurot, ja ostes kolm palli, maksad 40 eurot. 70% kogutud tulust antakse Carolin Illenzeeri fondi kasutusse ja 30% kogutud tulust läheb ürituse auhinnafondi. President Cupi lõppedes tõuseb Ämari helikopter Niitvälja PAR20-väljaku viimase griini kohale ja kukutab alla kõigi osalejate nimelised golfipallid. Auku jõudnud palli omanik võidab auhinnafondi. Kui auku jõuab rohkem kui üks pall, läheb auhinnafond jagamisele. Kui auku ei jõua ühtegi palli, saab 20% auhinnafondist augule kõige lähemal oleva palli omanik.

President Cupi võistlusjuhendi leiab SIIT!

Jüri Kukk

Head Uudised GoodNews