1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. AJAKIRJA GOLF ÜLESKUTSE! Soeta heategevuslik golfipall ning vaata, kas Sinu pall suudab võita “lähim lipule” võistluse helikopterilt!
AJAKIRJA GOLF ÜLESKUTSE! Soeta heategevuslik golfipall ning vaata, kas Sinu pall suudab võita “lähim lipule” võistluse helikopterilt!

AJAKIRJA GOLF ÜLESKUTSE! Soeta heategevuslik golfipall ning vaata, kas Sinu pall suudab võita “lähim lipule” võistluse helikopterilt!

Soeta heategevuslik golfipall ning vaata, kas Sinu pall suudab võita lähim lipule võistluse helikopterilt!Niitvälja golfiklubi kutsub tegema annetuse Carolin Illenzeeri fondi ja ühtlasi osalema vahvas loteriis, mille korraldab õhuvägi koostöös Niitvälja Golfikeskusega, kirjutab ajakiri Golf.

Kuni 13. septembrini saab Niitväljalt osta golfipalle hinnaga 20 eurot tükk (2 tk 30 eurot, 3 tk 40 eurot). 13. septembril President Cupi lõppedes visatakse kõik ostetud pallid õhuväe helikopterilt golfigriinile ja auku läinud palli omanik saab 30% kogutud rahast. Kui auku läheb rohkem palle, läheb auhinnafond jagamisele. 70% rahast läheb annetusena Carolin Illenzeeri fondi.

Palle saab osta Niitvälja Golfi klubihoonest või tehes ülekande MTÜ Tallinna Golfiklubi kontole IBANiga EE901010052004625005. Selgitusse palun märkida ostetud pallide arv ja isiku nimi, kellele need ostetakse, näiteks “3 PALLI – Ants Kass”, ning vastava nimega golfipall(id) toimetatakse loosimiseks helikopterile!

Annetajad on oodatud muidugi osalema ka President Cupile, sest peaauhind on võimalus tõusta kohe pärast võistlust helikopteriga väljaku kohale ning nautida lummavaid vaateid väljakule ja Paldiski poolsaarele. Kuid isegi kui Sa ei võistle, oled oodatud 13. septembril orienteerivalt kell 15.00 Niitväljale loosimisele. Võitmiseks ei pea kohal olema. Ürituse põhivõitjad on aga vigastatud ja langenud kaitseväelaste lapsed – osale ja aita lapsi!

Soeta heategevuslik golfipall ning vaata, kas Sinu pall suudab võita lähim lipule võistluse helikopterilt2

Allikas: ajakiri Golf

Head Uudised GoodNews