1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Alari Kivisaare loodusfotod hakkavad kaunistama TÜ Kliinikumi hematoloogia-onkoloogia kliiniku seinu
Alari Kivisaare loodusfotod hakkavad kaunistama TÜ Kliinikumi hematoloogia-onkoloogia kliiniku seinu

Alari Kivisaare loodusfotod hakkavad kaunistama TÜ Kliinikumi hematoloogia-onkoloogia kliiniku seinu

Lastefond17. detsembril kell 15.00 avatakse TÜK Lastefondi eestvedamisel TÜ Kliinikumis vähihaigete laste rõõmuks püsinäitus tuntud raadiomehe ja hobifotograaf Alari Kivisaare loodusfotodega.

TÜ Kliinikumi hematoloogia-onkoloogia kliiniku lasteosakonnas üles seatava näituse avamine leiab aset Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu poolt organiseeritud onkoloogiliste haigustega laste ja nende perede jõulupeo raames.

Fotod annetas Alari Kivisaar Lastefondile juba veidi üle aasta tagasi, kuid raskuste tõttu koostööpartnerite leidmisel jäi näitus tookord avamata. „Üles seatavad pildid said valitud heas mõttes lihtsad ja värvilised, et kliiniku pisikesed patsiendid saaksid aru, mida fotodel on kujutatud ning et need neile positiivset emotsiooni pakuksid,“ ütles näituse autor.

Näituse ülesseadmist toetasid fotode tasuta paberile printimisega Nordic Digital AS (Photopoint) ning soodushinnaga raamimisteenusega OÜ Võru Foto.

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on laste ravitingimuste parandamiseks annetusi kogunud alates 2001. aastast ning seega üks vanimatest Lõuna-Eestis tegutsevatest heategevusfondidest. Kolmeteistkümne tegevusaasta jooksul on kogutud üle 1 miljoni euro annetusi ja toetatud hulganisti abivajajaid.

Head Uudised GoodNews