1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Anname koos hoogu! Aitame eestlastel tuua elektriratastooli saalihoki Soome liiga finaalturniir Tallinna
Anname koos hoogu! Aitame eestlastel tuua elektriratastooli saalihoki Soome liiga finaalturniir Tallinna

Anname koos hoogu! Aitame eestlastel tuua elektriratastooli saalihoki Soome liiga finaalturniir Tallinna

Eesti Elektriratastooli Saalihoki klubi on tänaseks tegutsenud juba 12 aastat. See pika nimetusega spordiala on tänapäeva Eestis ainuke järjepidevalt tegutsev meeskonnaspordiala, mida saavad harrastada ka vähese lihasjõu või liikumisvõimega inimesed.

“Kuna oleme ainuke omataoline meeskond Eestis, siis on ainsateks võistluskogemuse saamise võimalusteks osalemine välisturniiridel, Soome kõrgemas liigas või ise turniiri korraldajana ülesastumine. Oleme osalenud turniiridel nii Saksamaal kui Hollandis. Oleme alustanud tänu Hooandjate toele kolmandat hooaega Soome kõrgemas liigas ja sel hooajal avaneb meil võimalus korraldada 19. mail 2018 Soome liiga finaal kodupubliku ees Tallinnas,” seisab Hooandja üleskutses, mille eesmärk on tuua Tallinna elektriratastooli saalihoki Soome liiga finaalturniir.

Kuidas Sina saad aidata?

Selleks, et turniir saaks korraldatud, vajatakse Hooandjate abi 3000 euro kogumisel, et katta Tallinna turniiri korraldamisega seonduvad kulud (saali üür, portede rent, kohtunikud, helitehnika, õhtune banket ja kodumeeskonna majutus). Tänase päeva seisuga on hooandjaid kokku juba 112, eesmärgist on kogutud juba 2429 eurot ning projekti saab toetada veel 12 päeva.

Koos oleme võimsad, eks!? Anna hoogu SIIN!

Head Uudised GoodNews