1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Annetusostude kampaania vähekindlustatud lastele pikenes nädala võrra
Annetusostude kampaania vähekindlustatud lastele pikenes nädala võrra

Annetusostude kampaania vähekindlustatud lastele pikenes nädala võrra

Kuni järgmise nädala lõpuni saab igaüks anda oma panuse üle-eestilisse heategevuskampaaniasse, mis varustab toimetulekuraskustes peresid laste tervise eest hoolitsemiseks koduapteegidega. Annetusoste saab teha 160 Benu apteegis, mis paiknevad kõikides Eesti maakondade linnades ja asulates.

Heategevusfondi Dharma ja Benu Apteegi algatuse eesmärk on koguda üle Eesti abivajavate laste jaoks kokku vajalikud tervisetooted, mis peaksid olema igas koduapteegis. “Heategevusprojekti viime ellu koostöös maakondlike sotsiaaltöötajate ja Dharma tugiisikutega, kelle kaudu jõuame peredeni, kel napib raha, et osta laste tervise eest hoolitsemiseks vajalikke tervisetooteid. Apteegikülastajate poolt tehtud annetused toimetame aasta alguses üle Eesti abivajavate lasteni,” rääkis Dharma juhatuse esimees Jüri Tamm.

Benu Apteegi tegevjuhi Kaidi Kelti sõnul on jõulukuul jagunud heatahtlikke annetajaid igasse 160 apteeki. “Oleme väga tänulikud kõikidele heade inimestele, kes on juba oma olulise panuse koduapteekide täiendamiseks andunud. Heategijate poolt tehtud annetusostude valik on väga lai ulatuses ligi 20 erineva tootegrupini. Nende hulgas on näiteks immuunsussüsteemi parandavad vahendid, hambahooldusvahendid, haava ja naha hoolduseks mõeldud tooted ja paljud teised,” rääkis Kelt.

“Iga väiksemgi annetus, olgu selleks kasvõi väike söetablettide leheke, on kitsikuses elavate perede jaoks väga oluline, sest uue aasta alguses komplekteerime kõikide inimeste poolt tehtud toetustest kokku korralikud koduapteegid. Apteegitooteid kogume veel kuni 7. jaanuari õhtuni,” lisas Kelt.

Heategevuskampaaniasse saab anda oma panuse igaüks ja aidata kaasa, et igal lapsel oleks kodus haiguste või traumadega toime tulemiseks vajalikud vahendid. Selleks, et neid tooteid mugavalt üles leida, on need märgistatud sedeliga “Tee head”. Heategijate ostetud tervisetooteid kogutakse üle Eesti kõikides Benu 160 apteegis kuni 7. jaanuarini.

Head Uudised GoodNews