1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Apteegi boonuspunkte annetades aitad erivajadustega lapsi
Apteegi boonuspunkte annetades aitad erivajadustega lapsi

Apteegi boonuspunkte annetades aitad erivajadustega lapsi

Erivajadustega laste vanemaid ühendava MTÜ Eriline Maailm ja Benu apteek kutsuvad inimesi üles 10. jaanuarini annetama oma Benu boonuspunkte erivajadustega laste haridustee parendamiseks.

Erilise Maailma juhataja Julia Stepanova sõnul on järjest kasvava liikmeskonna eesmärk erivajadustega laste vanematele psühholoogilise abi kõrval ka laste hariduse edendamine. “Eestis on suur nappus eriti just venekeelsete eripedagoogide järele, kelleta on erivajadustega lastel hariduse omandamine vägagi keerukas. Meie tegevus tugineb vaid vabatahtlikkusel ning igasugune heade inimeste toetus võimaldab palgata psühholooge ja eripedagooge, et ka erivajadustega lastel oleks hariduse omandamiseks enam võimalusi,” lisas Stepanova.

Benu tegevjuhi Kaidi Kelti sõnul on üle Eesti annetuse juba teinud üle 5000 inimese. “Oleme siiralt tänulikud kõikidele heategijatele, kes on panuse juba andnud. Meil on suur hea meel, et saame apteegikülastajatega lihtsal viisil kaasa aidata erivajadustega laste vanemate tugivõrgustiku tugevdamisse ja laste hariduse parandamisse,” rääkis Kelt.

Erilise Maailma lõid puuetega laste vanemad 2014. aastal. Tänaseks ühendab see üle 450 pere. Eriline Maailm valiti tegevuste elluviimise eest tänavu aasta vabaühenduseks. Novembris pälvis ühendus Eesti silmapaistvaima lõimija tunnustuse.

Head Uudised GoodNews