1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Avatud on heategevusele suunatud kauplus Aarete laegas!
Avatud on heategevusele suunatud kauplus Aarete laegas!

Avatud on heategevusele suunatud kauplus Aarete laegas!

MTÜ Aarete Laegas on heategevuslik organisatsioon, mille missiooniks on aidata eelkõige raskustesse sattunud Eesti inimesi. Aarete Laegas kogub, sorteerib ning saadab abivajajatele just neid asju, millest puudust tuntakse. Lisaks peavad nad väikest vähekasutatud asjade poodi, mille tuludega kaetakse MTÜ tegevuskulusid.

Aarete Laekal on koostööpartnereid nii kodumaal, kui ka väljaspool Eestit, sealhulgas nii ettevõtteid, kui eraisikuid ja see võrgustik laieneb pidevalt.

Ettevõte on veel noor organisatsioon, kuid juba on sorteerimiskeskusest läbi käinud üle 5 tonni asju. Nad on saanud aidata mitmeid Eestimaa peresid ja välja on kujunenud püsikoostöö ka ühe turvakoduga, koostöö läbirääkimised käivad aga veel mitmete oma ala suurte tegijatega. Vabatahtlike annetustega üheskoos on saadetud päris kogukas abipakk ka
Süüria põgenikelaagrisse Türgis.

Facebookis on Aarete Laekal juba üle 1300 hea sõbra ning see arv kasvab pidevalt, mis omakorda annab ka tunnustust ja hoogu juurde Aarete Laeka meeskonnale, mis koosneb hetkel veel käputäiest toredatest, heasüdamlikest ja ettevõtlikest noortest.

Heategevusega kaasnevad paratamatult alati ka kulud. On vaja üleval pidada sorteerimiskeskust ning kasutada transporti, et õiged asjad jõuaksid õigete inimesteni. Selle kõige toetuseks on avatud sorteerimiskeskuse juures ka Aarete Laeka kauplus, mis asub Tallinnas Videviku tänaval majas
number 31.

Kauplust on võimalik külastada iga päev, E-R kell 10:00-19:00 ja L-P kell 10:00-17:00.

Lahtiolekuaegadel võib Aarete Laekasse viia endale mittevajalikke kuid korralikke asju ning kellel soovi, saab soetada midagi kauplusest asemelegi. Samuti võib pöörduda oma abipalvega otse Aarete Laeka personali poole, kes siis juhatab teid edasi õigete inimesteni, et leiaksime koos kõigile sobivad lahendused.

Aarete laegas kutsub külla poe ja sorteerimiskeskusega tutvuma, et näeksite ise, millega nad tegelevad päevast päeva, mida on võimalik leida Aarete Laeka toetuspoest ja kui soodsaid leide seal on.

Lisainfo poe kohta leiad siit
https://www.facebook.com/aaretelaegas

Tuuli Mäemat
Ilu&Mood toimetaja

Head Uudised GoodNews