1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GOODNEWS KIIDAB ALGATUST! LIIGUTAV VIDEO! “Piraat” toetab kõhutäite kaudu vangistatud laevakaitsjaid
GOODNEWS KIIDAB ALGATUST! LIIGUTAV VIDEO! “Piraat” toetab kõhutäite kaudu vangistatud laevakaitsjaid

GOODNEWS KIIDAB ALGATUST! LIIGUTAV VIDEO! “Piraat” toetab kõhutäite kaudu vangistatud laevakaitsjaid

palun aita isaSellest nädalast alustab Eestimaine ettevõte Balsnack viis nädalat kestva heategevusliku kampaaniaga “Piraat toetab laevakaitsjaid”. Toetamaks Indias vangistuses olevaid laevakaitsjaid ning nende lähedasi, annab Balsnack igalt kampaania perioodil müüdud Piraat tootesarja pakilt 2 senti MTÜ Mehed Indiast Koju toetuseks.
Oma panuse andmiseks ei pea tegema annetust, vaid ostma Balsnacki tooteid. Kampaanias osalevad Piraat sarja tooted: “Hapukoor-küüslauk”, „Kuldne“, “Nisupeekoni ja tšilli”, “Juustu-sibula” ja “Tšilli”. Ühele heategevusliku ostu sooritajale kingitakse tänutäheks Kariibi mere kruiis kahele. Lisaks loositakse igal tööpäeval välja hulgaliselt Balsnacki omatooteid. Kampaaniasõnum levib nii telekanalite-, raadio-, interneti- kui ka erinevate digiekraanide kaudu. Samuti on kampaaniasõnumid nähtaval kaubanduskeskustes müügipindade kõrval.

Balsnack International Holding AS juhatuse esimehe Elmar Rusingu sõnul on nii suure heategevusliku kampaania korraldamine ettevõttele esmakordne ettevõtmine. “Oleme ka varem teatud ettevõtmisi toetanud, kuid nii suurelt ei ole me seda enne teinud. Otsus toetada laevakaitsjaid ning nende lähedasi sündis inimlikust kaastundest ja soovist aidata.” Elmar Rusing kinnitab, et on saanud koostööpartneritelt ja klientidelt juba enne kampaania algust toetust: “Igal inimesel on antud teema osas oma arvamus. On kindlasti ka neid, kes meeste süütusesse ei usu ja kelle jaoks meie ettevõtmine arusaamatuks jääb. Aga tean ja usun, et enamus on meiega ühte meelt ning toetavad mehi.” Kampaania perioodil loodetakse müüa vähemalt 900 tuhat pakki “Piraat” sarja tooteid.

MTÜ Mehed Indiast Koju eestvedaja ning ühe vangistuses viibiva mehe ema Ülle Koha on Balsnacki toetuse üle tänulik: “Iga abi on meie jaoks hindamatu väärtusega. Et üks Eesti ettevõte on meid valmis nii suurel määral toetama, oli suureks üllatuseks. Panustame ka omalt poolt nii palju kui võimalik ja püüame hoida teemat jätkuvalt päevakorras. Kindlasti saadame meestele Indiasse nii kampaaniamaterjale kui ka krõpse ja hoiame neid asjadega kursis.” Briti laevakaitsjate lähedased on kampaaniast vaimustuses ja toovad Balsnacki algatust heaks näiteks, kuidas soovi korral on võimalik ühendatud jõududega palju ära teha.

Kutsu sõpru head tegema!
Tahad 9-aastast Arsenit ja teisi laevakaitsjate lähedasi aidata? Kogu kampaaniainfo on üleval SIIN!

VAATA LIIGUTAVAT VIDEOT!

Head Uudised GoodNews