1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Borjomi kinkis Eesti Grilliliidule 1008 pudelit mineraalvett
Borjomi kinkis Eesti Grilliliidule 1008 pudelit mineraalvett

Borjomi kinkis Eesti Grilliliidule 1008 pudelit mineraalvett

Enn Tobreluts
Enn Tobreluts

Borjomi kinkis 1008 pudelit, 504 liitrit, Gruusia naturaalset mineraalvett Eesti Grilliliidule grilltoitude söömiskultuuri edendamiseks ja toetamiseks Eestis.

„Liha- ja vürtsikate toitude söömine on suvisel ajal populaarne ja ülesöömine ning raskustunne kõhus ei ole paljudele võõrad,“ kommenteeris Ieva Semerikovaite, IDS Borjomi Europe turundusjuht.

„Koos Eesti Grilliliiduga sooviksime kõigile tuletada meelde Borjomi vee tarbimise tähtsust just pärast söömist, et taastada kergustunne ning jätkata elu nautimist,“ lisas ta.

Borjomi osales sel aastal Grillfestil esmakordselt. Mõnusaks olesklemiseks jagati Borjomi alal piknikutekke, kuid kohale võis tulla ka oma linaga. Mõlemal päeval sai Borjomi-alal nautida muusikat Eesti superstaaride, Teele Viira ning Artjom Savitski ja DJ-de esituses. Alal asus ka Tbilisi pop-up restoran, mis pakkus külastajatele kahte eritüüpi Gruusia hatšapurit – klassikalist ja Adžaulit, mis on munaga lahtine juustupirukas. Mõlemad pirukad valmistati gruusiapäraste juustudega.

IDS Borjomi Europe on IDS Borjomi Georgia tütarettevõte, mis vastutab Borjomi turustamise ja logistika eest Euroopas. Looduslik mineraalvesi Borjomi on Baltikumis turuliider imporditud mineraalvee segmendis.

Head Uudised GoodNews