1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. EESTI LASTE HEAKS! Heategevusfond kogus Eesti lastele 30 000 eurot
EESTI LASTE HEAKS! Heategevusfond kogus Eesti lastele 30 000 eurot

EESTI LASTE HEAKS! Heategevusfond kogus Eesti lastele 30 000 eurot

Heategevusfond kogus Eesti lastele 30 000 eurotE-Piima ja MTÜ Koos Laste Heaks ühisesse heategevusfondi koguti juulis ligi 30 000 eurot, millega viiakse üle kogu Eesti ellu ridamisi projekte laste vaba aja veetmise võimaluste parandamiseks.

“Lühikese ajaga saabus meile üle poolesaja taotluse, mille hulgas oli põnevaid soove alates spordivarustusest ja muusikariistadest kuni teadusringi tehnika ja filmitegemise tarkvarani,” rääkis E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas ning rõhutas, et kuigi 30 000 eurot on väga suur rahasumma, ei jätku sellest paraku kaugeltki kõigile väärt ideedele hoo andmiseks. “Žüriil tuleb juba lähiajal ajal teha valik ning usutavasti jaksame teostada ligi kolmandiku kõigist projektidest,” selgitas Murakas, kelle sõnul on eelis asjadel või tegevustel, millel on suurem kogukondlik väärtus ning pikaajalisem mõju.

Valiku langetab žürii, kuhu kuuluvad ettevõtmise patroon Hanna-Liina Võsa, MTÜ Koos Laste Heaks juht Toomas Palu ning E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas. “Usun, et saame juba lähinädalatel rõõmustada paljusid lapsi, kes tänu sellele toredale projektile saavad endale meeldejäävama lapsepõlve,” ütles Hanna-Liina Võsa.

Heategevuskampaania raames annetas suurim kohalikke põllumehi ühendav piimatööstus E-Piim juulis igalt juustu- ja võipakilt kümme senti heategevusfondi ning korraldas avatud konkursi, et koguda kokku parimad ideed laste spordi- ja vaba aja veetmise võimaluste parandamiseks.

Head Uudised GoodNews