1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Eesti Punane Rist tänab Tallinna raekojas koostööpartnereid
Eesti Punane Rist tänab Tallinna raekojas koostööpartnereid

Eesti Punane Rist tänab Tallinna raekojas koostööpartnereid

Homme algab Tallinna raekojas pidulik üritus, kus Punase Risti Tallinna Selts tänab oma koostööpartnereid ja vabatahtlikke.

Üritusel, millega tähistatakse rahvusvahelist Punase Risti päeva, osaleb Tallinna abilinnapea Merike Martinson, kes annab üle linna  tänukirjad seltsi aktiivsematele vabatahtlikele.

Ürituse juhatab sisse ja tervitab Rahvusvahelise Punase Risti päeva puhul EPR Tallinna Seltsi juhatuse esimees Mihkel Tamme, järgneb Tallinna abilinnapea Merike Martinsoni esinemine ja linna tänukirjade üleandmine aktiivsematele vabatahtlikele ning

EPR Tallinna Seltsi koostööpartnerite tänamine EPR  Tallinna Seltsi juhatuse esimehe Mihkel Tamme poolt. Kontserdil esinevad Meero Muusik õpilased.

„Tallinna Punase Risti Selts on Tallinna linna hea partner, kellega koos oleme aastaid ellu viinud palju heategevuslikke üritusi, abistades puudustkannatavaid peresid nii toidu jagamise kui laagrite korraldamisega,“ ütles abilinnapea Merike Martinson. „Tänased aukirjapälvijad on pikka aega oma vabatahtliku tegevusega andnud suure panuse heategevuslikku töösse, olles eeskujuks paljudele.“

Head Uudised GoodNews