1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. “Eestimaa uhkus 2013” kutsub heategijatest teada andma!
“Eestimaa uhkus 2013” kutsub heategijatest teada andma!

“Eestimaa uhkus 2013” kutsub heategijatest teada andma!

Eestimaa uhkused 2012

Taas on kätte jõudnud aeg, mil “Seitsmesed uudised” ootavad rahvalt infot heategijate kohta, keda austada detsembrikuus tänugalal “Eestimaa uhkus”. TV3 ja EMT koostöös toimub tänavune gala  juba üheksandat korda.

2005. aasta lõpus esmakordselt TV3 eetrisse jõudnud “Eestimaa uhkus” tunnustab lihtsaid inimesi, kelle heateod ja õilsad ettevõtmised liigutavad meid kõiki.

“Eestimaa uhkuse” kauaaegse žüriiliikme Elle Kulli kinnitusel on sel tänuüritusel äärmiselt positiivne sõnum.

Foto: TV3

“Tänu “Eestimaa uhkusele” saame teada, kui palju elab Eesti eri nurkades häid, tublisid, lihtsaid, kuid samas erakordseid inimesi. Oleme väsinud oma niinimetatud VIP-idest, staaridest, poliitikutest ja avaliku elu tegelastest. Tore on näha uusi, tundmatuid kangelasi, kes on pärit meie endi seast. Usun, et just nende inimeste eeskuju julgustab ja tiivustab väga paljusid teisigi,” märgib Elle Kull.

“Eestimaa uhkuse” formaat ja idee pärinevad Suurbritanniast, kus tänuüritus toimus esmakordselt üheksakümnendate aastate lõpus. Ettevõtmise üllas eesmärk ja säravalt pidulik teostus on võitnud inimeste südamed laias maailmas ning loomulikult ka Eestis.

Tänavugi teeb auväärt ühiskonnategelastest koosnev žürii Eri Klasi juhtimisel rahva esitatud kandidaatide seast lõpliku valiku. Kangelaste lood jõuavad eetrisse “Seitsmestes uudistes” ning kogu projekt tipneb südamliku ja särava tänugalaga Tallinna Reaalkoolis, kus heategijaid austavad oma kohalolekuga avaliku elu tegelased.

EESTIMAA UHKUS 2013 ootab vihjeid tublide inimeste kohta e-maili aadressil: eestimaa@tv3.ee  või postiaadressil: Eestimaa uhkus, TV3, Peterburi tee 81, 11415, Tallinn ning samuti ka  “Seitsmeste uudiste” telefonil: 6220250.

VAATA KA EELKLIPPI!

Head Uudised GoodNews