1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Enamik inglipuudel rippuvaid soove on täidetud
Enamik inglipuudel rippuvaid soove on täidetud

Enamik inglipuudel rippuvaid soove on täidetud

InglipuuInglipuu heategevuskampaania raames on täidetud juba ligi 1200 vähemkindlustatud perede lapse kingisoovi. Paljudelt inglipuudelt on soovid juba lõppenud. Projektis saab osaleda veel 24. detsembrini.

Esimesena täideti Raplamaa Maximates inglipuudel rippunud jõulusoovid. Samuti on soovid tänaseks lõppenud kõigilt Tallinnas asuvatelt inglipuudelt, Paldiskist, Sillamäelt, Põltsamaalt, Tapalt, Tartust (Narva mnt Maximast), Viljandist ja Valgast. Üle Eesti ootab heategevuskampaania raames täitmist veel vaid 114 lapse kingisoovi.

Inglipuu projekti korraldava Maxima Eesti turundusdirektori Ty Lehtmäe sõnul on aktiivne osavõtt kampaaniast südantsoojendav. „Tänu inimeste heatahtlikkusele on paljude laste jõulud tänavu täis rõõmsaid üllatusi. Suur tänu kõigile, kes on projekti raames oma panuse andnud ning ka neile, kes seda veel teha plaanivad,” sõnas Lehtmäe. Tema sõnul on paljud heategijad kingid juba ka Maxima infoletti või kassasse toimetanud. Neil, kel on kingisoov valitud, kuid kingitus veel soetamata, on võimalik seda teha kuni 24. detsembrini.

Inglipuu2Kingisoovide kogumisel ja pakkide lasteni toimetamisel on abiks piirkonna sotsiaaltöötajad. „Kui mõnes paigas jääb mõni soov täitmata, teeb lapsele kingituse Maxima. Jõuluvana toimetab kõik kingitused lasteni enne aasta lõppu,” lisas Lehtmäe.

Inglipuude asukohad ning täitmata kingisoovide arvu leiab Inglipuu kodulehelt www.maxima.ee/inglipuu. Infot uuendatakse kord päevas.

Kampaanias osalemiseks tuleb valida Maxima kaupluses asuvalt inglipuult lapse jõulusoov. Ostetud kingituse saab pakkimata kujul jätta kas Maxima infoletti või kassasse. Maxima hoolitseb kingituste pakkimise ning nende lasteni toimetamise eest. Kingitusi kogutakse kuni 24. detsembrini ning need jõuavad lasteni enne aasta lõppu.

Inglipuu on Maxima Eesti iga-aastane jõulueelne heategevuskampaania. Projekti raames saab igaüks täita mõne vähemkindlustatud pere lapse kingisoovi. Tänavu ootab 45 Maxima kaupluses üle Eesti täitmist 1300 kingisoovi.

Head Uudised GoodNews