1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Fazer toetab uute Geisha küpsiste müügitulust Vähiliidu kampaaniat
Fazer toetab uute Geisha küpsiste müügitulust Vähiliidu kampaaniat

Fazer toetab uute Geisha küpsiste müügitulust Vähiliidu kampaaniat

Juba viiendat aastat osaleb Fazer Geisha Eestis rahvusvahelises Roosa Lindi kampaanias, mille eesmärk on toetada võitlust rinnavähi vastu. Tänavu saab Roosa Lindi kampaaniat toetada lisaks Geisha šokolaadidele ja kommidele ka vastselt turule tulnud Fazer Geisha küpsiseid ostes.

Fazer Eesti turundus- ja kommunikatsioonispetsialisti Triin Aasma sõnul on südamekujulised Geisha küpsised hõrgu metsapähklitäidisega ja kaetud kvaliteetse piimašokolaadiga. Geisha küpsised sobivad Aasma kinnitusel imehästi nii magusaks vahepalaks endale kui kingituseks kõige kallimale.

Kampaania raames annetab Fazer Eesti iga Geisha toote ostu pealt Vähiliidule 2 eurosenti, et toetada rinnavähi uuringute läbiviimist, samuti rinnavähiga võitlejaid ja nende peresid.

Neljal eelmisel aastal on Fazer Eesti Vähiliidu toetuseks kogunud üle 10 000 euro.

Tänavuse rinnavähi ennetuse kampaaniakuu tipphetkeks on sel neljapäeval, 24.oktoobril kell 19 Tallinna Jaani kirikus Eesti Vähiliidu eestvõttel toimuv heategevuskontsert „Unistused elavad“.

Vähipatsientide nõustamiskeskuse loomiseks korraldataval kontserdil esitavad lugusid maailmakuulsatest muusikalidest “Phantom of the Opera”, “Jesus Christ Superstar”, “Les Misèrables”, “Evita” ja “Cats” Nele-Liis Vaiksoo, Oliver Kuusik, Annika Lumi, Uku Suviste, Rosanna Lints, Norman Salumäe ja Otsa Kooli sümfooniaorkester.

Head Uudised GoodNews