1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. FOTOD! Pool Siiri Kumari väekate fotode oksjoni tulust läheb Kirna mõisa heaks
FOTOD! Pool Siiri Kumari väekate fotode oksjoni tulust läheb Kirna mõisa heaks

FOTOD! Pool Siiri Kumari väekate fotode oksjoni tulust läheb Kirna mõisa heaks

16. septembril kell 19.30-20.30, kohe pärast heategevuslikku kontserti “Isa&tütar — Dave&Sissi”, toimub Järvamaal Kirna mõisas Siiri Kumari fantaasiafotode heategevuslik oksjon. 2016. aasta kevadel Kirna mõisas toimunud Siiri Kumari kunstfotograafia töötoa raames tehtud parimad pildid on kaunistanud mõisa teise korruse saali üle aasta.

Foto ostuga toetab iga kunstisõber mõisa suure saali valmimist

Nüüd, enne suure saaliremondi algust, on näituse kuraator andnud nõusoleku müüa pildid 16. septembril toimuval heategevuslikul oksjonil, annetades pool oksjonitulust Kirna mõisa suure saali taastamistöödeks. Kõik fotod on trükitud 10-millimeetrilisele kapaplaadile ja varustatud riputusaasadega. Piltidel mõõtudega 60×40 cm on alghind 10 eurot, piltidel mõõtudega 105×70 cm on alghind 20 eurot. Müstilise Kirna väega unikaalse kunstfoto ostuga toetab iga kunstisõber mõisa suure saali valmimist 2018. aasta kevadeks.

Kirna mõisas tehtud pildid olid läbi aegade kõige paremad

Mõisates muinasjutulise olustikuga pildistamisseeriad korraldav fotograaf Siiri Kumari ise kinnitab, et Kirnas toimunud töötuba ja fotosessioon sujusid erakordselt hästi ja selles võis oma osa olla sealsel heal energeetikal. «Igatahes Kirna mõisas tehtud pildid olid läbi aegade kõige paremad ja ma ei räägi seda niisama,” ütleb ta. “Käik Kirna mõisa mõjus ka minu loomingulisusele väga hästi. Nii ongi, et kui annad midagi endast välja, saad seal uue energia asemele.”

VAATA KÕIKI OKSJONILE MINEVAID FOTOSID!

Head Uudised GoodNews