1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. Gameking mänguautomaatide abiga on kogutud Lastefondile üle 1000 euro
Gameking mänguautomaatide abiga on kogutud Lastefondile üle 1000 euro

Gameking mänguautomaatide abiga on kogutud Lastefondile üle 1000 euro

Mänguautomaatide operaator Gameking on SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondiga teinud koostööd üle aasta, annetades erinevates kaubanduskeskustes asuvate automaatidega tehtud mängude pealt haigete laste välismaa ravireiside toetuseks 1027 euro suuruse toetussumma.

“Oleme esimese koostööaastaga väga rahul, mille tulemusel saime Lastefondi toetada 1027 euroga, kes suunas omakorda annetatud raha väikestele abivajavatele lastele,” nentis Gamekingi automaate opereeriva ettevõtte Borealis Holding OÜ juhatuse liige Peeter Kümmel. “Kogu ettevõtte meeskond on õnnelik, et saame luua lastele rõõmu pakkuvaid mänge ja mängunurki ning koos sellega leida vajalikku lisaraha lapsi ja laste tervist toetavatele ettevõtmistele,” nentis ta. Kümmel lisas, et Borealis Holding OÜ meeskond on lootusrikas, et 2018. aastal on lastele rõõmu jagada rohkem, sest Lastefondi kaasatavate mängumasinate arv näitab tasapisi tõusutrendi.

Lastefondi strateegiajuht Küllike Saar avaldas suur rõõmu, et Borealis Holding OÜ näol on fondil koostööpartner, kes panustab haigete laste abistamisse järjepidevalt ning soovib oma tegevust laiendada. “Loodame, et koostöö jääb pikaaegselt püsima, et saaksime olla toeks lastele, kes vajavad pahatihti ootamatult välismaal ravi,” nentis Saar.

TÜ Kliinikumi Lastefond tuleb appi peredele, kelle raskelt haigele lapsele on tarvis meditsiinilist abi, mida Eesti raviasutustes vähese kogemuse tõttu veel ei pakuta ning kes vajavad seetõttu ravi välismaal. Eesti Haigekassa katab enamasti küll nende laste meditsiinilised kulud välismaa raviasutustes, kuid ravireisidega seotud lisakulutused, nagu majutus- ja sõidukulud, jäävad tavaliselt perede enda katta. Ka nende tasumine on harilikult peredele üle jõu käiv, mistõttu toetabki neid selles oma heade annetajate ja koostööpartnerite abil Lastefond.

Möödunud aasta jooksul toetas Lastefond nelja lapse ravireise välismaale kokku ligi 16 000 euroga.

Gamekingil on Eesti ja Läti kaubanduskeskustes kokku ligi 100 meelelahutuslikku ja harivat mänguatraktsiooni. Mänguautomaatide operaator OÜ Borealis Holding annetab iga Lastefondi kleebisega tähistatud mänguseadmega tehtud sõidu või mängu pealt 2 senti fondile raskelt haigete laste ravireiside toetuseks.

Head Uudised GoodNews