1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Lastefond
  4. GoodNews kiidab! Metallitööstusettevõte kinkis laste ravitingimuste parandamiseks 6000 eurot
GoodNews kiidab! Metallitööstusettevõte kinkis laste ravitingimuste parandamiseks 6000 eurot

GoodNews kiidab! Metallitööstusettevõte kinkis laste ravitingimuste parandamiseks 6000 eurot

Eesti metallitööstusettevõte Tarmetec kinkis ka mullu oma klientidele ja koostööpartneritele jõuluks heateo, toetades TÜ Kliinikumi Lastefondi kaudu 6000 euroga haigete laste ravi ning ravitingimuste parandamist.

Tarmeteci juhataja Toomas Lepp räägib, et toetuste jagamisel on Tarmeteci jaoks oluline toetatava organisatsiooni juhtimise laiapõhjalisus ja jätkusuutlikkus ning loomulikult ka see, et ülekaalukas enamus saadud ja kogutud annetustest kasutataks mitte organisatsiooni enda ülalpidamiseks, vaid põhitegevusteks.

Lastefond teeb lisavahendite kaasamiseks aktiivset tööd

“Meile ei ole jäänud tähelepanuta, et Lastefondi töötajad ja vabatahtlikud on alati nii-öelda eesliinil nähtavad ja teevad igapäevaselt fondile lisavahendite kaasamiseks aktiivset tööd,” ütleb Lepp. “Me usume, et fond oma töötajate oma pikaajaliste teadmiste ja kogemuste najal suudab teistest paremini üles leida need kohad, kus abistamine on tõeliselt vajalik ja igatpidi põhjendatud, ning nende poolt jagatud toetused teenivad ainult seda eesmärki, milleks abi küsitud on.”

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefond on südamest tänulik, et Tarmetec otsustas eelmise aasta eeskujul toetada ka seekord jõuludel oma klientide ja koostööpartnerite nimel Eesti laste ravi. Loodame väga, et jõuludel heateo tegemine saab ettevõtte jaoks iga-aastaseks traditsiooniks!

Tarmetec tegi heategevusliku kingituse ka ülemöödunud aastal.

 

Head Uudised GoodNews