1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. GoodNews kiidab! Nordic Hypo annetas Lastefondile 2000 eurot
GoodNews kiidab! Nordic Hypo annetas Lastefondile 2000 eurot

GoodNews kiidab! Nordic Hypo annetas Lastefondile 2000 eurot

lastefond19. detsembril aset leidnud Lastefondi ja Nordic Hypo sotsiaalmeediakampaaniaga kogunes ajukahjustusega 5-aastase Alexi toetuseks 2000 eurot.

Kampaania raames annetas finantseerimisasutus Nordic Hypo iga fondi maskott Mõmmiku foto unikaalse jagamise kohta 1 euro Lastefondile Alexi abistamiseks.

Lastefondi strateegiajuht räägib, et esialgu nädal vältama pidanud sotsiaalmeediakampaania sai kesta vaid pool päeva, sest heatahtlikke inimesi, kes Alexit aidata soovisid, oli oodatust palju enam.

“Varasemate jagamiskampaaniate kogemuse baasil ei osanud me kampaaniale nii kiiret edu loota, mistõttu olime sunnitud selle enneaegselt lõpetama, sest saime Alexi kehtiva toetuslepingu jagu annetusi ehk 2000 eurot kokku poole päevaga,” täpsustab Saar.

Nordic Hypo turundusjuhi Ildiko Siimoni sõnul on ettevõttel hea meel juba kolmandat aastat järjest Lastefondi abiga ühele lapsele vajalik jõulukink teha. “Kampaania oli nii edukas üksnes tänu suurele hulgale headele inimestele, kes ei piirdunud üksnes foto jagamisega, vaid soovisid omalt poolt Alexile ka suure hulga armsaid jõulusoove. See on tõeliselt südantsoojendav,” ütleb ta.

Alex sündis asfüksias, mis tähendab, et lapsel oli sündides raskusi hingamise ja gaasivahetusega ning ta vajas elustamist. Kõige selle tagajärjel sai poiss ajukahjustuse, millele on lisandunud ka epilepsia. Tänaseks on Alex juba 4-aastane, kuid ta ei söö, ei keera iseseisvalt ega räägi. Laps vajab ööpäevaringset hoolt.

Alexi ema kasvatab üksinda kahte last, käib tööl ning püüab töö kõrvalt lõpetada pooleli olevad õpingud. Sügava puudega lapse kõrvalt on see aga väga keeruline. Täna käib Alex erivajadusega lastele mõeldud lasteaias, kus temaga tegelevad spetsialistid. Kuid lasteaia kohamaksu tasumine ei ole perele üksinda jõukohane. Seetõttu aitab neid Lastefond 475 euroga igal kuul, aidates katta tema erilasteaia kohamaksu ning lasteaeda sõitmise kulusid.

Kuidas Sina saad aidata? Uuri lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews