1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Hair Fusion show toetab sügava ja raske puudega lapsi
Hair Fusion show toetab sügava ja raske puudega lapsi

Hair Fusion show toetab sügava ja raske puudega lapsi

Homme toimub heategevuslik Hair Fusion show 2013, mille piletimüügi tulu annetatakse SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile, et toetada lapsehoiuteenuse võimaldamist sügava ja raske puudega lastele ja nende peredele.

Sel laupäeval kell 19.00 toimub Tallinnas Vene Teatris heategevuslik juuksurikunsti tutvustav Hair Fusion show, kus astuvad üles tippjuuksurid mitmest riigist üle maailma. Show toimub juba teist korda. 2011. aastal koguti ürituse piletitulust ja kohapealsete annetajate abiga pea 8000 eurot, mille eest sai insuliinipumba kuus suhkruhaiget last. Sel aastal on toetusobjektiks valitud sügava ja raske puudega voodihaiged lapsed.

Lapsi kodus hooldavad vanemad keskenduvad suurema osa ööpäevast oma erivajadustega lapsele ning seega ei ole neil võimalik sotsiaalses elus kaasa lüüa, käia tööl ega leida piisavalt aega iseendale või teisele lähedastele. Selline olukord on kurnav ning mõjutab sageli ka peresuhteid ja üldist toimetulekut.

Puudega laste vanemate koormuse vähendamiseks alustas Lastefond kampaaniat “Aita aitajal aidata”, et koguda annetusi lapsehoiuteenuse võimaldamiseks.

“Lastefondile esitatud taotluste arv näitab, et vajadus sellise teenuse järele on väga suur, kuid kahjuks puuduvad paljudel omavalitustel võimalused nende perekondade abistamiseks. Lapsehoiuteenus võimaldaks vanematel jätta järelvalvet ja abistamist vajava lapse vähemalt mõneks tunniks päevas spetsialisti hoole alla, et puhata ja pühendada aega ka iseendale ning teistele pereliikmetele. Seetõttu on fondil väga hea meel, et meil on selline koostööpartner nagu Hair Fusion show, kes aitab meil abistajaid aidata,” sõnas Lastefondi tegevjuht Agnes Karlson.

Head Uudised GoodNews