1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. VÄÄRT ALGATUS! Rotermanni Jõuluturg kogub annetusi „Amanita“ koolituskeskuse rajamiseks
VÄÄRT ALGATUS! Rotermanni Jõuluturg kogub annetusi „Amanita“ koolituskeskuse rajamiseks

VÄÄRT ALGATUS! Rotermanni Jõuluturg kogub annetusi „Amanita“ koolituskeskuse rajamiseks

Rotermann talvel 227. detsembrini on avatud heategevuslik Rotermanni Jõuluturg, kust leiab traditsioonilisi ent põnevaid maitseid nagu Rotermanni glögi, pann- ja piparkooke ning heategevuslikke  jõulukinke. Näiteks MTÜ Hingerahu käpikuid, Wooden Lifestyle’i puidust kikilipse või Anneli Viik käsitöökompvekke.

 Rotermanni Aatriumis toimub samal ajal enam kui kümne osalejaga kunsti ja disainitoodete turg. Turult leiab kõike alates karusnahast kuni imeilusate maalideni

 “Jõuluturu üks suur eesmärk on koguda annetusi erivajadustega inimeste koolituskeskuse “Amanita” rajamiseks Pärnusse, mis tänasel päeval tegutseb MTÜ Hingerahu eestvedamisel linnavalitsuse garaažis üsna kehvades tingimustes. Eestimaalaste abiga loodame koolituskeskusele leida uued ja paremad ruumid,” kirjeldab Rotermanni turundusjuht Ander Sõõrumaa.

Sõõrumaa lisab, et turult ei leia ainult Eesti ettevõtjate tooteid, vaid ka siinsete erivajadustega inimeste poolt valmistatud käsitööd. “See on väga hea võimalus, kus saame pakkuda ettevõtluskogemust puuetega noortele ja täiskasvanutele.”

Koostöös Dharma Fondiga pannakse Rotermanni väljakule ka annetuskirst, kuhu inimesed saavad tuua jõulukinke, mis viiakse suurtele vaesuses elavatele Eesti peredele.

Lisaks rõõmustavad külastajaid kaks vahvat lammast ja saunasõprade jaoks on kohapeal ka iglusaun.

Kes jõuluturule ei jõua, võib panustada annetusega otse MTÜ Hingerahu kontole. Annetusi on võimalik teha juba praegu:

EE391010220205500227 HINGERAHU MTÜ

Selgitus: “Amanita Jõulurahu”

Kõikide annetajate vahel loositakse välja tänukink, milleks on võitja soovist lähtuvalt kas  veimevakk, koerakuut või laste mängumaja 300€ väärtuses.

Rotermanni jõuluturg on avatud:

14.12 – 22.12 kell 12:00 – 18:00

23.12 – 27.12 kell 12:00 – 15:00

Head Uudised GoodNews