1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Aitame Antsul Aidata
  4. Hea sõna muudab maailma! Blogipidaja Agnes Karv: Ants Väärsi aitab teisi nende võitluste rajal kõige üllamal viisil
Hea sõna muudab maailma! Blogipidaja Agnes Karv: Ants Väärsi aitab teisi nende võitluste rajal kõige üllamal viisil

Hea sõna muudab maailma! Blogipidaja Agnes Karv: Ants Väärsi aitab teisi nende võitluste rajal kõige üllamal viisil

Internetis on leitav üks vahva blogi, “Meie elu lugu”, mille pidajateks on Agnes ja Alar Karv. “Meie elu” rubriigis kirjutavad nad suuresti igapäevaelust ning käimistest siin ja seal ning palju ühise kodu loomisest Sassukvere külas, “Hingele pai” jaotuses peatub Agnes iseenda mõtetel ning arvamustel maailmast, sellega seonduvalt heal ja halval, veel on ka “1/2” ja “Fotod” rubriigid. Oma loos “Teeme täna midagi head” kirjutab Agnes aga Põlvamaa invataksojuhist Ants Väärsist ja alljärgnevalt vahendab GoodNews selle arvamuse.

Teeme täna midagi head.

Mind on ema ikka õpetanud, et olgu üks heategu päevas. Olen püüdnud selle järgi talitada juba omajagu aastaid. Meenutan seda mõtet ikka ja jälle ning täna on selline päev, mil ma tahaksin teile tutvustada ühte erilist meest.

Jah, minu Alar on väga eriline mees, aga on üks eriline mees veel ja tema nimi on Ants Väärsi. Meil Alariga on rõõm teda ka isiklikult tunda ja ma arvan, et teda võiks tunda veel paljud. Nimelt on Ants sedasorti mees, kes aitab teisi. Jah, kujutage ette, AITAB, seejuures ise teenimata. Heast tahtest ja suurest südamest. Tegemist on liikumisprobleemidega haigete transportimisega tervishoiu asutustesse ja sealt tagasi. Olete ju ometi näinud, kuidas eakad ja haiged inimesed liiguvad? Kui raske neil on ja kui palju jõudu see nende viimasest varust ära võtab? Aga arstile peab ju kuidagi saama! Aga kuidas, kui sul pole lähedast käepärast võtta, kes sind sõidutaks ning kui endal jõudu ega tervist pole, et end arstini viia…? Ants aitab!

Ants Väärsi lugu on läbi käinud nii GoodNewsist, Postimehest, Õhtulehest, telemeediast ja paljudest muudest kohtadest. Tegu on tõesti ülla ja hea inimesega ning meie saame osutada talle oma abikäe. Aitame meie ka üheskoos, ehk saab asjad natuke kiiremini liikuma. Üheskoos suudame ju rohkem!

Miks see teema mind kõigutab on eelkõige seetõttu, et näen päevast päeva, kui vaevaliselt ka ENMG (elektroneuromüograafia on uuring, mille käigus mõõdetakse lihaste elektrilist aktiivsust ning määratakse närvikiudude elektrilise impulsi levi­ku kiirust tunde- ja liigutusnärvis ning mille tulemusena selgub närvide võimalik kahjustus — toim.) kabinetti patsiendid kohale jõuavad või üleüldse ei jõuagi. Või kuidas patsient peale uuringut ütleb, et ta täpselt veel ei tea, kuidas ta koju saab, ise vaevu liigub. Sellist asja on kurb kuulda, sest tekib küsimus, et kus siis lähedased on? Jah, kõigil on elu kiire..aga me räägime siiski lähedastest inimestest.

Ants on tubli mees, näinud elu mustemaid pooli ja võidelnud ise oma tervise nimel korralikud sõjad. Nüüd aitab teisi nende võitluste rajal kõige üllamal viisil. Aitame ja austame siis teda omapoolse panusega. Helistades 900 6677, annetad 10 €. OÜ Antsu Takso arveldusarvele EE611010220241726227 saab annetada enda jaoks sobiva summa.

Head Uudised GoodNews