1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Hea tegu! Juku Mänguasjakeskus kogub lasteaedadele kasutatud Lego klotse
Hea tegu! Juku Mänguasjakeskus kogub lasteaedadele kasutatud Lego klotse

Hea tegu! Juku Mänguasjakeskus kogub lasteaedadele kasutatud Lego klotse

Juku Mänguasjakeskus kutsub kõiki lapsi üles tooma septembrikuu jooksul kasutult seisma jäänud Lego klotsid Juku Mänguasjakeskuse kauplustesse, et annetada need lasteaedadele üle Eesti.

„Septembri jooksul meie poodidesse toodud Lego klotsid valmistavad alates oktoobrist rõõmu lastele erinevates lasteaedades üle Eesti. Kõik, kes aitavad Lego-mäge kergitada, saavad tänutäheks Juku sooduskupongi, mille väärtus on seda suurem, mida rohkem klotse lastele kingitakse,“ selgitab Juku Mänguasjakeskuse turundusjuht Kairit Parker.

Kauplustekett soovib anda algatusega mängukasti seisma jäänud klotsidele uue elu, sest mänguasi, mille vastu üks laps enam huvi ei tunne, pakub sageli teisele lapsele uusi elamusi ja avastamisrõõmu.

„Pole oluline, millise suurusega või millisest kollektsioonist klotsid pärinevad, ega ka see, kas tegu on komplektiga või valitud klotsidega kümnetest eri komplektidest – täiuslikuks Lego-seikluseks pole teatavasti vaja ühtegi juhendit ega täiskomplekti, vaid lihtsalt klotse, loomingulisust ja natuke näpuosavust,“ kinnitas Parker.

Tema arvates on eesseisev kooliaasta algus hea aeg mänguasjade kollektsiooni suurpuhastuseks. „Lastel, kes alustavad kooliteed, seisab ees uus ja põnev eluetapp ning sellega seoses ka uued huvid. Seega oleks mõistlik põhjatuna näivast mänguasjakastist välja sorteerida asjad, millega enam ei mängita või millest ollakse juba ammu välja kasvanud, ning saata need uuele ringile,“ soovitab Parker.

Juku Mänguasjakeskus kutsub lisaks annetajatele algatusest osa saama ka kõiki Eesti lasteaedasid, kes soovivad oma lastele kogutud Lego klotsidega põnevaid uusi elamusi pakkuda. Sooviavaldused on oodatud e-maili aadressil info@kotryna.ee.

Lego klotside kogumisaktsioonis osalemise eest saadava sooduskupongi allahindlusprotsent sõltub sellest, kui palju Lego klotse kauplusesse tagastatakse. Juku Mänguasjakeskuse kassad on selleks varustatud spetsiaalsete mõõtetopsidega, mille põhjal selgub, kas annetaja saab septembri jooksul sooritatud ostult kupongi näitamisel 15, 20 või 25 protsenti soodustust.

Head Uudised GoodNews