1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Head inimesed! Merepäevade külastajad annetasid loomade heaks üle 1800 euro
Head inimesed! Merepäevade külastajad annetasid loomade heaks üle 1800 euro

Head inimesed! Merepäevade külastajad annetasid loomade heaks üle 1800 euro

Nädalavahetusel Tallinnas toimunud Merepäevadel annetasid külastajad Tallinna loomade varjupaigale kolme päevaga üle 1800 euro. Annetuste kogumine on algatatud Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaua poolt koostöös Põhja-Tallinna Valitsusega ja Paljassaare tee 85 asuvat loomade varjupaika haldava Varjupaikade MTÜ-ga.

Heategevuskampaania käigus koguvad vabatahtlikud loomade varjupaigale annetusi Tallinna kaubanduskeskustes ja teistes rahvarohketes kohtades. Kampaania läbiviimisega seotud kulud katab Põhja-Tallinna linnaosavalitsus. Kokku on juba kogutud ligi 3000 eurot, mis lähevad sajaprotsendiliselt hoolitsuseta või muul põhjusel hätta sattunud loomade ülalpidamiseks ja abistamiseks.

„Ole sõber!” on reaalselt kõige positiivsem kampaania, milles ma olen osalenud. Väga motiveeriv, et inimesed tõesti hoolivad ja on teadlikud loomade varjupaiga tegevusest,“ ütles kampaanias vabatahtlikuna kaasa teinud Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Heategevuskampaania koordinaatori Põhja-Tallinna vanema asetäitja Julianna Jurtšenko sõnul jätkub annetuste kogumine kuni augustikuu lõpuni.

„Näiteks koguvad Põhja-Tallinna Noorte Ümarlaua vabatahtlikud annetusi 20. ja 21. juulil kell 15.00-18.00 Ülemiste keskuses, seejärel 27.-28. juulil Rocca al Mare keskuses, 3.-4. augustil Järve keskuses, 10.-11. augustil Mustamäe keskuses ja 17.-18. augustil Haabersti Maximas,“ ütles Jurtšenko.

Head Uudised GoodNews