1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEAD UUDISED MEEDIAMAASTIKULT! Star FM kogus heategevuseks rekordsumma raha
HEAD UUDISED MEEDIAMAASTIKULT! Star FM kogus heategevuseks rekordsumma raha

HEAD UUDISED MEEDIAMAASTIKULT! Star FM kogus heategevuseks rekordsumma raha

Star FM tseki üleandmine12 – 13 juuni toimus Pärnu Vallikäärus 16. korda hea toidu festival Grillfest, kus raadio Star FM korraldas taaskord heategevusliku loterii. Sel aastal koguti raha Pärnumaa muusikakoolidele uute instrumentide ostmiseks ning saadi kokku rekordsumma raha.

Seoses sellega, et 2015 aasta on tituleeritud Eestis muusika aastaks suunas Star FM oma annetuse seekord muusikasse. Tänu Grillfesti külastajatele õnnestus koguda rekordilised 1886 eurot, mis läks Pärnu-Jaagupi, Sindi, Häädemeeste, Vändra ning Kilingi-Nõmme muusikakoolidele. Kogutud raha võttis vastu Pärnu maavanem Kalev Kaljuste ning maavalitsuse sõnul on kõigil muusikakoolidel ülimalt hea meel saadud toetuse eest ning sellele leitakse sihtotstarbeline rakendus.

Star FM soovib tänada kõiki koostööpartnereid, kes panid välja auhinnad loterii tarbeks. Kindlasti on raadio kohal järgmisel aastal, et taaskord teha head ning võimaluste piires aidata Grillfesti külastajate abiga mõnda Pärnumaaga seotud ettevõtmist.

Eelnevatel aastatel on Star FM toetanud Pärnu Lasterikaste Perede Liitu, Pärnu Lasteküla, Järvamaa Lasterikaste Perede Liitu ning Türi Lastekaitse Ühingut.

Head Uudised GoodNews