1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEATEGEIJATELE KA MIDAGI HEAD! Vähiravifond kinkis heategijatele ligi 100 kasti jäätist
HEATEGEIJATELE KA MIDAGI HEAD! Vähiravifond kinkis heategijatele ligi 100 kasti jäätist

HEATEGEIJATELE KA MIDAGI HEAD! Vähiravifond kinkis heategijatele ligi 100 kasti jäätist

Vähiravifond kinkis heategijatele ligi 100 kasti jäätistTerve suve sai vähiravifondi „Kingitud elu” annetada 5-eurose SMS-sõnumiga ning kõikide sõnumisaatjate vahel loosis fond koostöös Premiaga välja ligi 100 kasti jäätist Väike Tom. Kolme kuuga saadeti 1366 sõnumit, fondi laekus selle tulemusena üle 6800 euro.

Jäätisekastid rändasid heategijatele üle Eesti. Kõige agaram heategija saatis perioodi jooksul kokku 16 sõnumit.

„Inimesed olid kõik oma võidust kuuldes väga üllatunud ja rõõmsad. Sõnumisaatjate hulgas oli nii eestlasi kui ka venelasi. Tundub, et rohkem annetasid naised, igatahes jäätisevõitjate hulgas oli naisi rohkem. Võitjate seas oli ka neid, kelle lähedane on fondilt abi saanud – nemad olid topelt tänulikud,” ütles „Kingitud elu” nimel võitjatega suhelnud Kersti Ringmets.

Kaks jäätisevõitjat palusid maiuse edasi kinkida Eesti Vähihaigete Laste Vanemate Liidu suvelaagrile. Lisaks annetati oma võit edasi kahele lastekodule ja vähiravifondi „Kingitud elu” meeskonnale.

Vähiravifond „Kingitud elu” tänab kõiki kampaania toetajaid: Premia, Age McCann, Mobi Solutions, Eesti Telekom, Elisa, Tele2, TV3, Kanal2, JCDecaux, ClearChannel, Eesti Ajalehed, Delfi, Eesti Meedia jt.

Head Uudised GoodNews