1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. HEATEGEVUS DEBATIL! Telliskivi Loomelinnakus räägitakse arengukoostööst
HEATEGEVUS DEBATIL! Telliskivi Loomelinnakus räägitakse arengukoostööst

HEATEGEVUS DEBATIL! Telliskivi Loomelinnakus räägitakse arengukoostööst

Mondo Sõbrakohvik Foto: Maari Ross
Mondo Sõbrakohvik
Foto: Maari Ross

Homme toimub Telliskivi Loomelinnakus arengukoostöö-teemaline valimisdebatt ning heategevuslik kohvik Ukraina ja Süüria pagulaste toetuseks.

Mõõtu võtavad Marianne Mikko (SDE), Marko Mihkelson (IRL), Oudekki Loone (Keskerakond), Andres Herkel (Vabaerakond), Kalle Palling (Reformierakond), Martin Helme (EKRE), Aleksander Laane (Rohelised) ja Kristiina Ojuland (RÜE). Debatt toimub Vaba Lava ruumides asuva Sõltumatu Tantsu Laval algusega kell 13.30.

Kohapeal on võimalik kommentaare küsida ka MTÜ Mondo arengukoostöö eksperdi Riina Kuusik-Rajasaare ning Arengukoostöö Ümarlaua (AKÜ) poliitikaeksperdi Anna Karolini käest.

Debati lõpetuseks toimub MTÜ Mondo ruumides heategevuslik pop-up kohvik Ukraina ja Süüria pagulaste toetuseks. Kohvikus saab juua õiglast kohvi ja teed, osta sõbrapäevaks õiglase kaubanduse šokolaadi ning käsitööd Ghanast, Ugandast ja Afganistanist.

Debatt algab kell 13.30 Sõltumatu Tantsu Laval (sissepääs Vaba Lava tagauksest) ning kestab kuni 15.00, mil avab uksed pop-up kohvik MTÜ Mondo kontoris (Vaba Lava peasissepääsu vastas). Kohvik on avatud kuni 18.00.

 

Head Uudised GoodNews