1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevus ja palju rõõmu! Vaata, mis toimub Tallinna loomade varjupaiga sünnipäeval ja kuidas sina saad aidata
Heategevus ja palju rõõmu! Vaata, mis toimub Tallinna loomade varjupaiga sünnipäeval ja kuidas sina saad aidata

Heategevus ja palju rõõmu! Vaata, mis toimub Tallinna loomade varjupaiga sünnipäeval ja kuidas sina saad aidata

Tallinna loomade varjupaik tähistab reedel, 3. augustil oma teist sünnipäeva. Kõik loomasõbrad on kogu perega oodatud loomade varjupaiga sünnipäevapeole kell 14:00-18:00 aadressil Paljassaare tee 85, Tallinn. Pidu juhib Raiko Allik.

Peol esinevad Liis Lemsalu trio ja Johanna Randmann ning põneva etteaste teeb teadusteater Kolm Põrsakest. Samuti teevad etteasteid Koertekool Kratt, Koertekool Sõprus ja Sirje Vetsi koertekool. Lastele on avatud mängunurk ning koeraomanikele nõuandetelk. Meeleolukas üritus lõppeb suure ühise tordisöömisega.

Sellel aastal on sünnipäevapidu pühendatud 60 uut kodu ootavale kassipojale. Kiisud ootavad sünnipäevakingiks kassitoitu või annetusi, mis aitavad neile osta kõike kasvamiseks vajaminevat.

Tallinna loomade varjupaigast lähemalt 

Peagi 2-aastane Tallinna varjupaik on üks seitsmest Varjupaikade MTÜ loomade varjupaigast Eestis. Varjupaikade MTÜ missioon on aidata kadunud loomad koju tagasi ning leida omanikuta loomadele uus armastav kodu.

Tallinna linnavalitsus toetab varjupaika iga looma esimese 14 päeva pidamise ulatuses. Toetused loomade üle 14 päeva hoidmiseks tulevad loomasõprade annetustest.

Vabatahtlike aktiivne töö ja sponsorite tugi on teinud Varjupaikade MTÜ-st suurima kodutute loomadega tegeleva organisatsiooni Eestis.

Varjupaik on kodutule loomale ajutiseks peatumispaigaks, kus looma toidetakse, sotsialiseeritakse ja vajadusel ravitakse. Varjupaikade MTÜ on alates 2007. aastast leidnud kodu üle 10 000 loomale. Tallinna loomade varjupaik on oma 2 tegevusaastaga aidanud uue kodu leida 965 loomal.

Kuidas saad sina Tallinna varjupaika aastaringselt aidata? 

Loomad vajavad toitmist ja ülalpidamist igal kuul, mitte ainult kampaaniate ja eriürituste ajal.

Kõige lihtsam on varjupaika aidata rahalise annetusega, helistades annetusnumbril 900 7000 (5 eurot, kuula kindlasti 10-sekundiline tervituskõne ära) või ülekandega arveldusarvele EE561010220068203017 (Varjupaikade MTÜ, selgituseks märkida „annetus Tallinna varjupaigale“).

Rahalise annetusega võite olla kindlad, et Teie annetust kasutatakse just seal, kus seda parasjagu kõige rohkem vaja on.

Kõige väärtuslikumad on loomade varjupaigale pankades sõlmitavad püsiannetused, mis aitavad ülal pidada varjupaikades olevaid kasse, koeri ja pisiloomi.

Toeta varjupaika alati vajalike asjadega

Kui 3. augustil toimuvale sünnipäevapeole ei õnnestu tulla, aga tunnete, et kodutute loomade aitamine on Teile südamelähedane, siis on mitmed erinevad viisid varjupaigale abiks olemiseks.

Mitterahaliseks annetuseks võite tutvuda alati vajaminevate asjade nimekirjaga. Soovinimekirja eesotsas on kvaliteetne kassitoit, prügikotid, rullpaber ja kvartsliiv kassidele.

Mitterahaline vajalik tugi 

Suur abi on Tallinna varjupaigal praegustest ja tulevastest koostööpartneritest, kes toetavad vastavalt võimalustele enda teenustega, nii võimaldades igapäevaseid kulusid minimeerida.

Trükkimine ja printimine, reklaamivõimalused erinevates kanalites on alati oodatud. Samuti on teretulnud loomade hoolduse ja heaoluga seotud pakkumised. Ka tööriistade rent ja haldusteenused on alati terriotooriumi korrashoiuks vajalikud. Ka kõikvõimalikud kinkekaardid on olulised, millega saame tänu avaldada varjupaiga vabatahtlikele abilistele. Vaadake lähemalt, kuidas saate täpsemalt abiks olla.

Hakka vabatahtlikuks 

Varjupaika on vabatahtlikuks oodatud kõik täisealised loomasõbrad, kes saavad enda nädalast pühendada kaks-kolm tundi varjupaigaloomadega tegelemisele. Kodu otsivad koerad vajavad alati jalutamist, ning ka rohkem panustada soovivale vabatahtlikule leidub alati tegevusi.

Tallinna loomade varjupaiga 2. sünnipäevaürituse kohta leiate lisainfot varjupaiga Facebooki lehelt.

Head Uudised GoodNews