1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevuseks saadetud riided jõuavad Saaremaa abivajajatele
Heategevuseks saadetud riided jõuavad Saaremaa abivajajatele

Heategevuseks saadetud riided jõuavad Saaremaa abivajajatele

Itella heategevusInimesed saatsid Itella SmartPOSTi heategevusprojekti raames pakiautomaatidega uuele ringile neli suurt alusetäit korralikke riideid ja jalanõusid. Puudustes peresid ja lapsi abistava MTÜ Naerata Ometi abiga jõuavad saadetud riided lähinädalate jooksul erinevate Saaremaa peredeni.

“Annetajad on Eesti inimesed, kes on saatnud heategevuseks oma paki. Saadetud on peamiselt korralikke riideid, mida on nii täiskasvanutele kui ka lastele. Meie omalt poolt kogusime saadetised üle Eesti kokku ning edastasime neile, kes oskavad leida asjadele rõõmsad uued omanikud,” ütles Itella Estonia müügi ja turundusdirektor Alice Vergi.

“Abistame peresid ja lapsi üle Eesti, kuid Saaremaa on jäänud sageli tähelepanu keskpunktist teenimatult kõrvale. Sestap teeb eriti rõõmu, et just Saaremaa pered saavad nüüd kohalike sotsiaaltöötajate abiga talve eel korralike riiete ja jalanõude näol abi,” lisas MTÜ Naerata Ometi juhatuse esimees Kuno Kompus.

Heategevuseks saab oma paki SmartPOSTi pakiautomaadiga saata ka edaspidi. Selleks tuleb saadetavad asjad panna ühte pakki ja toimetada pakk SmartPOSTi pakiautomaati, mis asuvad kaubanduskeskustes üle Eesti. Automaadi puutetundlikult ekraanilt tuleb valida “Heategevus” ning järgida automaadi edasisi juhtnööre. Kui suurem hulk pakke on kokku kogutud, siis leiab Itella SmartPOST saadetud asjadele heade partnerite abiga uued omanikud.

Head Uudised GoodNews