1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevusfond Uus Laine jagas toetusteks rohkem kui 40 000 eurot
Heategevusfond Uus Laine jagas toetusteks rohkem kui 40 000 eurot

Heategevusfond Uus Laine jagas toetusteks rohkem kui 40 000 eurot

Uus Laine toetas 2012. aastal Paldiski inimestele suunatud projekte ja üritusi rohkem kui 40 000 euroga. Kõige populaarsemaks projektiks osutus vaieldamatult Uus Laine beebikampaania. Kampaania raames kingiti kõigile 2012. aastal sündinud Paldiski linna registris olevatele beebidele lastepoe kinkekaart väärtusega 100 eurot. 2012 aasta detsembriks oli Uus Laine väljastanud 29 kinkekaarti kogusummas 2900 eurot.

Detsembris kinkis Uus Laine koostöös Paldiski Sadamate AS’iga suured kommipakid kõigile Paldiski lasteaedade ja koolide lastele. Kommipakkide kinkimine on saanud ilusaks traditsiooniks ning loodetavasti jätkub see ka järgnevatel aastatel.

Aasta lõpus kinkis Uus Laine Paldiski Naisteklubile külmiku ning õmblusmasina. Heategevusfondi eesmärk oli tunnustada ja anda oma panus väga meeldivale ja toredale naisteklubi seltskonnale. Naisteklubi on üks aktiivsemaid klubisid Paldiskis ning nad teevad väga tänuväärset tööd.

Uus Laine on võtnud oma eesmärgiks ka erivajadustega inimeste toetamise ja toetab kahe erivajadusega tüdruku ujumistreeninguid ning ühe noormehe elamist turvakodus.

Lisaks eeltoodule toetati 2012. aasta jooksul veel Paldiski Muusikakooli, Paldiski Gümnaasiumi, Paldiski Vene Gümnaasiumi, EELK Paldiski Nikolai kogudust, Pakri SK’i, Loovarengukool Bjartet, Paldiski Huvikeskust, Paldiski Punase Risti Seltsi, Pakri Tuuri ja Lääne-Harju Ettevõtlusinkubaatorit.

31. augustil 2010 asutasid seitse Paldiski edukat ettevõtet heategevusfondi Uus Laine. Fondi asutajateks on  AS Alexela Terminal,  OÜ Paldiski Tehopark, OÜ Pakri Plaza, Paldiski Arendamise AS, OmaKoduMaja AS, OÜ Balti Gaas ning AS Paldiski Tsingipada. Eeltoodud ettevõtted saavad aastaringselt erinevatelt asutustelt, organisatsioonidelt ja ka tavakodanikelt kümneid  taotlusi sponsorluseks. Just seetõttu asutatigi taotluste kiiremaks läbivaatamiseks ning toetuste eraldamiseks heategevusfond.

Head Uudised GoodNews