1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevuslik golfivõistlus! Neli ettevõtet panid vähihaigete laste heaks seljad kokku
Heategevuslik golfivõistlus! Neli ettevõtet panid vähihaigete laste heaks seljad kokku

Heategevuslik golfivõistlus! Neli ettevõtet panid vähihaigete laste heaks seljad kokku

Golf X Rae ja kaks lapsevanemat, sõstrasilmse, 3-aastase Loore isa Anti Metsamaa ning 4-aastase Kaspar Martini ja kaheaastase Mihkel Roberti isa Lauri Jürjen koguvad raha vähihaigete laste isolatsioonipalatite jaoks. 29. juulil korraldatakse golfivõistlus Golf Aitab 2017, et aidata sihtasutusel Tallinna Lastehaigla Toetusfond koguda raha vähihaigete laste isolatsioonipalatite jaoks.

Annetusi ja toetust oodatakse ka ettevõtetelt ning üleskutse on juba leidnud vastukaja — neli ettevõtet on teatanud Heategevusgolfis osalemisest. SSAB Europe (Anti Metsamaa) eraldas isolatsioonipalatite tarvis 500 eurot, Metek OÜ (Erko Karo), 500 eurot, Kauritel OÜ (Marko Novik), 1000 eurot ja Q-Haus Baltic OÜ (Reino Soots) 500 eurot.

Kauritel OÜ juhataja Marko Novik ütles, et nende firma toetab Heategevusgolfi, kuna see on lastele kui järeltulevale põlvele suunatud. “Me ei mõelnud hetkegi, sest lapsed on tulevik ja neid peab aitama. Ma tean Anti Metsamaa lapse lugu, mul on oma tutvusringis veel ühel lapsel ajukasvaja lõikus olnud ja endalgi on kaks poega — kes teab, kunas meie peres võib abi vaja minna,” räägib Marko Novak. “Olen varemgi golfiturniire toetanud ja nüüd saab samades raamides ka lapsi aidata!”

Golf X Rae tegevjuhi ning Eesti Golfi Liidu endise peasekretäri Piret Sepa sõnul tegi Eesti Golfi Liit sellise võistluse mullu esmakordselt, summa sellest tuli päris arvestatav ja abi said sellest mitmed vähihaiged lapsed. “Ootame ka sel korral rohket osavõttu. Lisaks osalustasudele ja greenfeedele ootame annetusi ka ettevõtetelt, kellel on võimalik anda oma panus lisaks annetusele ka reklaamina golfiväljakul ning hilisemas meediakajastuses,” ütleb Piret Sepp.

Hetkel on Lastehaigla onkoloogiaosakonnas neli isolatsioonipalatit. Selleks et kõik lapsed saaksid parima võimaliku hoole, on vaja vähemalt kuut tänapäevast isolatsioonipalatit. Kahe palati valmimine maksab 150 000 eurot, hetkel on puudu umbes 50 000 eurot. Heategevuslikku golfivõistlust on toetama asunud kogu Eesti golfikogukond ning sinna on ennast kirja pannud juba 17 golfarit erinevatest klubidest.

Iga golfar saab vähihaigeid lapsi ja Tallinna lastehaiglat aidata, osaledes Heategevusgolfis!

Golf Aitab 2017 meediatöö korraldab ajakirja Golf toimetus. Meeskond töötab vabatahtlikkuse alusel ja kutsub kõiki golfimängijaid üles võistlusel osalema, tegema üheskoos head ning toetama isolatsioonipalatite loomist! Ajakiri Golf kingib kõikidele võistlusel osalevatele golfimängijatele ajakirja aastase tellimuse.

Head Uudised GoodNews