1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevuslik-meelelahutuslik tenniselaupäevak „Tai breik“
Heategevuslik-meelelahutuslik tenniselaupäevak „Tai breik“

Heategevuslik-meelelahutuslik tenniselaupäevak „Tai breik“

TAI-BREIK30. augustil kell 14.00 peavad ettevõtja Jaanus Otsa ja näitleja Tarvo Krall Tallinna Kalevi Tenniseklubis (Herne tn 28) toimuva heategevuslik-meelelahutusliku tenniselaupäevaku „Tai breik“ raames maha enneolematu tennisematši. Kuna Tarvo Krall ei olnud veel 2014. aasta juuli alguse seisuga reketit eales käes hoidnud, on mängu üheks tingimuseks see, et Jaanus Otsa hoiab matši kestel vasakus käes kohvrit. Kohvri valib vastavalt kokkuleppele Krall. Ürituse piletitulu läheb noore Eesti tennisetalendi Kenneth Raisma toetuseks. Tegemist on kogu laupäeva kestva heategevuslik-meelelahutusliku üritusega, mis toimub Liikumisaasta 2014 programmi raames.

Tarvo Kralli sõnul sõlmiti Otsaga kokkulepe juuni keskel. „Asi läks tõsiseks juulikuu esimestel päevadel, kui sammusin esmakordselt Sportlandi poodi ja jäin seisma tennisereketite ees – sipelgad jooksid üle selja, kuid mõte, et 6 nädalaga on võimalik õppida tennise algtõed selgeks, tundus uskumatu ja samas ahvatlev. Nüüdseks oleme treener Andres Kuhi juhendamisel terve juulikuu päris usinasti vaeva näinud ja kavas on 30. augustil Jaanus Otsat tõsiselt üllatada,“ muheles Krall.

Lisaks Kralli ja Otsa mängule toimub veel Kenneth Raisma ja Vladimir Ivanovi näidismäng. Päeva meelelahutusliku poole eest hoolitsevad Liis Lemsalu ja Ott Lepland. „Piletitulu läheb noore Eesti tennisetalendi Kenneth Raisma toetuseks“, sõnas Otsa.

Head Uudised GoodNews