1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevussaade „Kodutunne“ kogus raskustes perede heaks ligi 280 000 eurot
Heategevussaade „Kodutunne“ kogus raskustes perede heaks ligi 280 000 eurot

Heategevussaade „Kodutunne“ kogus raskustes perede heaks ligi 280 000 eurot

Igal inimesel on õigus turvalisele kodule ja kodutundele. Seda uskudes on Kanal 2 heategevuslik saatesari “Kodutunne” aidanud juba kaheksa aastat raskustesse sattunud peresidAbi on saanud enam kui kakssada Eesti peret.

“See, et Kodutunne nii märkimisväärselt soliidse summa kogus näitab usaldust ja austust meie tegevuse suhtes ning lubab meil ikka jätkuvalt minna appi sinna, kus viimnegi lootus kadunud on,“ sõnab saate produtsent Kristi Nilov.

Eelseisval kevadhooajal ootavad teiste perede seas „Kodutunnet“ endale appi 15 aastane Kristi, kellel peale 80aastase vanaema Urve pole mitte kedagi alles. Sika külas vireleb ruumikitsikuses tore noor Eesti pere, kes end nelja lapsega ühte kööktuppa ära peavad mahutama. Sarakustes elab vanaema kolme lapsega, kellest noorim on vaid nelja aastane. Laste ema elab töö tõttu perest eemal ning saab neid külastada vaid puhkepäevadel. Nii ongi kogu majapidamine ilma vee ja kanalisatsioonita eaka vanaema Tiiu õlul, kes lisaks kõigega võitleb hetkel ka rinnavähiga. Need on vaid üksikud näited, kellele „Kodutunne“ appi läheb.

„Aitäh jääb siin liiga väikeseks sõnaks! Usun, et nii nagu eelmistel aastatel, tulevad ka sel aastal põhitänusõnad ikka neilt peredelt, kes tänu annetajatele abi saavad. Seda aga saate kaeda oma silma- ja kõrvaga juba kevadel! Kodutunde nimel suured tänud ja maani kummardused,” lisab Nilov.

„Kodutunde“ uus hooaeg alustab Kanal 2s juba märtsis!

Head Uudised GoodNews