1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Heategevusühing Hea Tegu korraldab 5. aastat järjest lasterikastele peredele jõulupidu
Heategevusühing Hea Tegu korraldab 5. aastat järjest lasterikastele  peredele jõulupidu

Heategevusühing Hea Tegu korraldab 5. aastat järjest lasterikastele peredele jõulupidu

Heategevusühing Hea Tegu korraldab 5. aastat järjest lasterikasteleJuba sel esmaspäeval kell 12.00 kogunevad Tallinnas, Kuulsaali bowlinguklubis, Eesti lasterikkad pered kõikidest maakondadest, et üheskoos jõule tähistada.

Heategevusühing Hea Tegu korraldab 5. aastat järjest lasterikastele peredele jõulupidu. Tegu on teist aastast järjest kinnise üritusega, mis on suunatud vaid varem registreerunud lasterikastele peredele. Üritus saab teoks tänu kümnetele toetajatele ning koostööle Eesti Lasterikaste Perede Liiduga.

Sportlik jõulupidu sarjast “Meie pere jõulupidu” kestab 5 tundi ja toimub bowlinguklubi Kuulsaal ruumes. Ürituse avab Eesti Lasterikaste
Perede Liidu president Aage Õunap.

Lisaks bowlingule on üritusel viibijail võimalus mängida lauajalgpalli, õhuhokit, piljardit, erinevaid lauamänge, aga ka joonistada või hüpata hüppenööriga. Tänu projekti toetajatele on kogu aeg kaetud ka rootsi laua stiilis söögilaud ning kompenseeritakse perede transpordikulud. Loomulikult ei puudu jõulupeolt ka kingipakid, mida koos parimate autasustamisega hakatakse üle andma tund enne ürituse lõppu.

Ürituse peasponsor on Bakker Holland OÜ.

Head Uudised GoodNews