1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Helen Adamson lõi koostöös Wallmarkiga õnnetahvli
Helen Adamson lõi koostöös Wallmarkiga õnnetahvli

Helen Adamson lõi koostöös Wallmarkiga õnnetahvli

Foto_Mardo MännimägiHeade mõtete maaletooja Wallmark ja lauljatar Helen Adamson on valmis saanud motiveeriva sõnumiga seinatahvli, mille müügituluga toetatakse MTÜ Kasside Turvakodu. Wallmarki näol on tegemist kodumaise ettevõttega, mis valmistab käsitööna inspireerivate ning motiveerivate sõnumitega seinatahvleid ning patju. Wallmarki meeskond tuli ideele valmistada tuntud inimestega koostöös tahvleid, mille müügiga toetatakse erinevaid heategevusorganisatsioone Eestis: “Usume, et oluline on aidata neid, kes seda ise teha ei saa”. Wallmarki sõnul on neile suur rõõm ja au Heleniga koostööd teha: „Hindame väga tema sihikindlust, töökust ning positiivsust.“

Foto_Mardo Männimägi 3Helen lisab: “Ma olen üpris emotsionaalne ja empaatiline inimene, kui ma rõõmustan, siis kogu südamega ja kui ma kurvastan, siis samuti kogu südamega. Seetõttu on minu jaoks elus oluline, eriti keerulistel momentidel endale meelde tuletada positiivseid emotsioone ja mõtteid. Usun, et palju algab meie enda mõtlemisest, postitiivsed mõtted kutsuvad ligi positiivsust ja vastupidi.”

Igalt müüdud tahvlilt annetab Wallmark kaks eurot MTÜ Kasside Turvakodule. Helen selgitab, miks ta soovis toetada just Kasside Turvakodu: “Olen väga suur loomaarmastaja ning eriti tugevat sidet tunnen ma kassidega. Ma olen alati seda meelt olnud, et kuna inimesed on koduloomade heaolu eest vastutavad, siis on meie kohustus ka hädasse sattunud loomi aidata. Loom kahjuks ise ennast aidata ei saa. Loodan, et iga pisike panus teeb kodutute kasside abistamise veidikene lihtsamaks.”

Vaata Wallmarki ja Heleni koostöös valminud tahvlit SIIN.

Head Uudised GoodNews