1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Ifi Turvafond annab 2000€ turvalisuse tõstmiseks
Ifi Turvafond annab 2000€ turvalisuse tõstmiseks

Ifi Turvafond annab 2000€ turvalisuse tõstmiseks

Tänasest kuni 19. maini saab Facebooki keskkonnas esitada taotluse laste turvalisuse tõstmiseks, võitja projekt selgub esimesel juunil ning selle valivad Facebooki kasutajad. Näiteks võib kodukoha lasteaiale toetuse taotlemisega rõõmu valmistada ka eraisik. Möödunud aastal võitis Facebooki kampaania Pärnu lasteaed Trall.

2006 aastal loodud Ifi Turvafondi saab taotlusi saata aastaringselt, kuid teistkordselt selgitame parima kahjuennetusliku projekti Facebooki kasutajate abiga. Ifi Turvafond on kahjuennetuslikke projekte toetanud umbes 35 000 euro eest.

Ifi kommunikatsioonijuhi Rain Porsa sõnul on turvalisusesse panustamine vajalik ning ettevõtete südametunnistuse küsimus. „Me kõik soovime, et meie lastel oleks muretum ja turvalisem elukeskkond, et seda naerunägu miski ei varjutaks. Saame selleks ise palju ära teha, kuid alati on teretulnud ka ettevõtete panus sellesse ja tundub, et üha rohkem ettevõtted ka sellepeale mõtlevad ning osa tulust kahjuennetusse suunavad,“ lisas Porss.

If toetab Turvafondiga näiteks laste mänguväljakute ehitamist või turvalisemaks muutmist, tulekahjusignalisatsiooni paigaldamist, aga ka turva- ja ohutusvahendite (helkurvestid, jalgrattakiivrid jmt) soetamist.

Taotlusi saab Facebookis sisestada kuni 19. maini, sealt edasi jätkavad 20 paremat projekti uues hääletusvoorus ning parim projekt selgub esimesel juunil, mil tähistame lastekaitsepäeva.

Lisainformatsiooni leiab If Kindlustuse Facebooki kampaanialehel: https://www.facebook.com/ifkindlustus/app_232885400163083?fref=ts

Head Uudised GoodNews