1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Ifi turvafondi toetuse saab Pärnu Pillerpalli lasteaed
Ifi turvafondi toetuse saab Pärnu Pillerpalli lasteaed

Ifi turvafondi toetuse saab Pärnu Pillerpalli lasteaed

Maikuus alanud turvafondi kampaania Facebooki keskkonnas on selleks korraks lõppenud ning 2000 eurot toetust sai endale Pärnu lasteaed Pillerpall. Võidetud toetussumma eest saab lasteaed ehitada uue piirdeaia.

Kokku esitati laste turvalisuse tõstmiseks 35 taotlust, neist 20 pääses finaali lõpphääletusele ning hääli sai anda kuni esimese juunini. Hääletus oli väga pingeline ning selle lõppedes oli Pillerpalli lasteaial 2258 ning Parksepa rannal 2192 häält.

Pärnu Pillerpalli lasteaed saab võidetud summa eest vana ning väsinud aia asemele uue piirdeaia.

If Kindlustuse müügidirektori Artur Prauni sõnul jätkab If taoliste kahjuennetuslike projektide toetamist ning ka sotsiaalmeedias ei jää see kampaania kindlasti viimaseks. „Laste turvalisus on meid kõiki puudutav teema ning sellesse panustamine on meie südameasi. Tore on näha, et üha rohkem ettevõtteid turvalisema elukeskkonna loomisesse panustavad ning ka If jätkab sellesse panustamist,“ lisas Praun.

2006 aastal loodud Ifi Turvafondi saab taotlusi saata aastaringselt, kuid teistkordselt selgitasime parima projekti Facebooki keskkonnas, kus toetushääle oma lemmikprojektile sai anda igaüks. Ifi Turvafond on kahjuennetuslikke projekte toetanud umbes 35 000 euro eest.

If toetab Turvafondiga näiteks laste mänguväljakute turvalisemaks muutmist, tulekahjusignalisatsiooni paigaldamist, aga ka turva- ja ohutusvahendite (helkurvestid, vetelpäästevahendid, jalgrattakiivrid jmt) soetamist.

Möödunud aastal võitis Facebooki Turvafondi kampaania Pärnu lasteaed Trall.

Head Uudised GoodNews