1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. ILUS TEGU! Go Travel aitab jõuluajal täita laste unistusi
ILUS TEGU! Go Travel aitab jõuluajal täita laste unistusi

ILUS TEGU! Go Travel aitab jõuluajal täita laste unistusi

Minu Unistuste Päev
Foto: Minu Unistuste Päev

Reisibüroo Go Travel loobub tänavu taas traditsioonilistest äripartnerite ja suurklientide jõulukinkidest ning aitab selle asemel koos heategevusfondiga Minu Unistuste Päev täita haigete laste unistusi.

Sihtasutus Heategevusfond Minu Unistuste Päev viib ellu raskelt või krooniliselt haigete laste unistusi, pakkudes nii lastele kui ka nende vanematele sel moel emotsionaalset tuge – positiivseid elamusi, rõõmu ja meelekindlust. Sel aastal ulatab fondile taas kord abikäe Go Travel, kelle vahendusel täitub eeloleval aastal ühe või kahe lapse reisiunistus.

„Kui mitme lapse unistus teoks saab, sõltub lastest ja nende soovidest. Usaldame lapsevanemaid, kelle kaudu laste mõtted Minu Unistuste Päeva vabatahtlike ja meieni jõuavad, ning muidugi arste, kes reisimise turvaliseks peavad tunnistama. Oleme rahul, kui saame aidata kas või mõnel lapsel veel uskuda, et unistused võivad tõesti täituda,“ ütles Go Traveli turundusjuht Anu Vane.

Minu Unistuste Päeva tegevjuhi Kristiina Gabor-Mägi sõnul on laste unistused kõik väga erilised ja nende täitmisse suhtuvad vabatahtlikud suure tähelepanu ja pühendumisega. Kui valdavalt on laste soove võimalik kodumaal ellu viia, siis aeg-ajalt tuleb ette ka unistusi, mis on seotud reisimisega.

„Tänu Go Traveli toetusele saab nii mõnigi laps oma esimese lennuelamuse ja võimaluse külastada paika, mida on varem näinud vaid televiisorist. Oleme siiralt tänulikud, et Go Travel aitab Minu Unistuste Päeval täita ka kõige lennukamaid unistusi!” ütles Gabor-Mägi.

Go Traveli nõukogu esimees Tiit Pruuli meelest on lastele toredate elamuste pakkumine üks kõige paremaid tundeid tekitavaid ettevõtmisi ning seetõttu kutsub ta üles ka teisi Eesti ettevõtteid märkama ja suurelt unistajatele tuge pakkuma.

„Asju on meie ümber juba piisavalt palju, keskendugem nüüd positiivsetele tegudele ja emotsioonidele,“ lausus Pruuli. „Meie oskame häid emotsioone pakkuda ennekõike reisimise kaudu, seetõttu panustamegi just reisidega seotud unistustesse.”

Seni on Go Travel osalenud kahe lapse reisiunistuste elluviimisel. 2016. aastal külastas Vanessa Pariisis asuvat Disneylandi, Paul Albertil täitus aga ammune soov uurida Palangas Dino pargis dinosauruste elu ja panna alus oma plaanile saada tulevikus paleontoloogiks.

Head Uudised GoodNews