1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. Inger Agur: ka sina saad teha head ühes Lastefondi vabatahtlikega!
Inger Agur: ka sina saad teha head ühes Lastefondi vabatahtlikega!

Inger Agur: ka sina saad teha head ühes Lastefondi vabatahtlikega!

Inger lastega (ülal paremal) Foto allikas: Lastefond
Inger lastega legoroboteid meisterdamas (ülal vasemal)
Foto allikas: Lastefond

Hiljuti vahetas GoodNewsi toimetusega mõtteid SA TÜ Kliinikumi Lastefondi üks värskemaid vabatahtlikke Inger Agur, kes rääkis sellest, kuidas tema leidis tee heategevusvaldkonda (usutlusega saab tutvuda klikkides SIIA). Tema sõnul on pärast teda jõudnud meeskonnaga liituda veel päris mitmeid toredaid huvilisi, kes ka ilmselt vabatahtlikkonnaga jätkavad.

TÜ Kliinikumi nahaarst dr Terje Kukk jagas-ihtüoosialaseid teadmisi ning aarutles sel teemal lapsevanematega Foto allikas: Lastefond
TÜ Kliinikumi nahaarst dr Terje Kukk jagas ihtüoosialaseid teadmisi ning arutles sel teemal lapsevanematega
Foto allikas: Lastefond

„Läbi Lastefondi pole ma siiani abivajajatega isiklikult kohtunud, aga märtsi teises pooles on ihtüoosihaigete laste perepäev, kus viin laste vaba aja sisustamiseks läbi erinevaid mänge ja muid tegevusi. See saab olema minu esimene reaalne kokkupuude lastega, kellest mõnda aitame või oleme aidanud,“ rääkis märtsikuu esimesel poolel Inger eesootavast sündmusest.

Lapsed said osa Kolme Põrsakese teadusteatrist Foto allikas: Lastefond
Lapsed said osa Kolme Põrsakese teadusteatrist
Foto allikas: Lastefond

Tänaseks on perepäev juba toimunud, täpsemalt 21. märtsil. „Rääkisin veel õhtulgi sõpradele lugusid, mida nägin või tundsin. Kordaläinud üritus! Iga vabatahtliku kohustuslik osa heategevuses peaks olema abivajajatega reaalne tutvumine, sest see aitab aru saada, miks me seda kõike üldse teeme ja kui vahvad need lapsed on! Sõnapaar „ihtüoosihaiged lapsed“ sai minu mõistuses täiesti uue tähenduse ˗ tegu on lahedate, ülisõbralike ja hakkajate lastega, mitte lihtsalt kellegagi kusagilt kaugelt, kellele näiteks kaubanduskeskustes raha kogume,“ võttis Inger kokku kogetud päeva.

Hea lugeja, kui sinagi tunned, et soovid elule anda sisukama mõtte ja soovid, et saaksid olla toeks abivajajatele, siis on Lastefondil üleskutse: „Tule vabatahtlikuks!“
Põnevat avastamist pakkus lastele ka SUMO robotite töötuba Foto allikas: Lastefond
Põnevat avastamist pakkus lastele ka SUMO robotite töötuba
Foto allikas: Lastefond

Lastefond värbab uusi aktiivseid ning positiivseid maailmaparandajaid kahel korral aastas. Kui tunned kirge annetada väärtuslikku aega, saad liituda Lastefondi vabatahtlikega, sest üheskoos jõutakse rohkem head teha.

Juba 9. aprillil toimub Tallinnas Olympic hotellis järgmine vabatahtlike värbamisüritus, kus otsitakse täiendust Tallinna meeskonda. Sellekohast infot edastab Lastefond peagi oma Facebooki lehel, millega saab tutvuda SIIN. Ei maksa meelt heita Tartu piirkonna huvilistel, sest loomulikult saab kogu aeg soovi avaldada ka sealse meeskonnaga liitumiseks, tuleb vaid veidi oodata!

Lastefond lubab vastu: suurte ja väikeste ideede realiseerimisvõimalust; head enesetunnet laste abistamisest; ürituste korraldamise kogemust; organisatsioonisisest arenguvõimalust; võimalust tutvuda kliinikumi osakondadega; sõbralikku ja hoolivat seltskonda jm toredat.

Ühinemiseks täida vorm SIIN! Too selles välja, milliseid oskusi ning salasoove tahaksid Lastefondi vabatahtlike seas realiseerida ning sinuga võetakse ühendust enne järgmist värbamist!

SA Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondi tegemistest saad lähemalt lugeda SIIT!

Kui soovid abivajajaid rahaliselt toetada, siis helistades 900 5025 kingid 5 eurot, 900 5100 kingid 10 eurot ja 900 5500 kingid 50 eurot. Tehes püsiva või ühekordse ülekande meie pangakontodele:

EE682200221015828742 (Swedbank)
EE261010220014910011 (SEB)
EE403300334408530000 (Danske)
EE791700017000285384 (Nordea)
EE527700771000610813 (LHV)
Lastefond tänab!
Erika Räpp
Head Uudised GoodNews