1. Avaleht
  2. Heategevus
  3. KA SINA SAAD ELU LISAAEGA KINKIDA! Vähiravifond „Kingitud elu“ kogub sel nädalavahetusel Tallinna Merepäevadel annetusi
KA SINA SAAD ELU LISAAEGA KINKIDA! Vähiravifond „Kingitud elu“ kogub sel nädalavahetusel Tallinna Merepäevadel annetusi

KA SINA SAAD ELU LISAAEGA KINKIDA! Vähiravifond „Kingitud elu“ kogub sel nädalavahetusel Tallinna Merepäevadel annetusi

Fondi asutaja Hille Tänavsuu, kes sai kalli kopsuvähiravimi abil vähemalt aasta elulisa. Foto: Tiit Blaat
Fondi asutaja Hille Tänavsuu, kes sai kalli kopsuvähiravimi abil vähemalt aasta elulisa.
Foto: Tiit Blaat Ter

Täna algavatel Tallinna Merepäevadel kogub annetusi vähiravifond „Kingitud elu“. Mere- ja perepidu Tallinna Merepäevad toimub 17.-19. juulil.

„Tallinna Merepäevad on sündmus, mis on mõeldud kõikidele – noortele ja vanadele, peredele ja sõpruskondadele. Sellise suure sündmuse puhul on heategevuslik element alati omal kohal ja sellel aastal on neid merepäevadel rohkem kui üks,“ rääkis Tallinna Merepäevade turundusjuht Kati Remmelkoor. „On hea meel teha koostööd fondiga „Kingitud elu“ ja aidata omalt poolt kaasa fondi eesmärkide täitmisele. Lisaks „Kingitud elule“ on merepäevadel kohal ka draakonpaatide sõitude organiseerijad, kelle piletitulu läheb noorte aerutamise ja invaspordi toetuseks.“

„Juuli on elu kinkimise kuu ja vähiravifond “Kingitud elu” kogub sel kuul eriti aktiivselt väljas annetusi vähihaigete heaks, kes ei saa abi haigekassast. Tallinna Merepäevad on suuresti pereüritus ning meie fondi väljastatud toetusedki omavad tegelikult mõju mitte ainult vähihaigele, vaid tema perele – inimesed saavad veeta kauem koos täisväärtuslikku aega,“ ütles vähiravifondi „Kingitud elu“ juhataja Toivo Tänavsuu. „Kutsun kõiki võitlusse eestimaalaste elude eest, annetades Merepäevadel vähiravifondi „Kingitud elu“. Ühtlasi tänan Merepäevade korraldajaid võimaluse eest fondi missiooni inimestele tutvustada.”

Fondi vabatahtlikud leiab Merepäevadel Admiraliteedi basseini äärest. Annetada saab nii sularahas, pangakaardiga kui ka annetustelefonile helistades.

Head Uudised GoodNews